Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » A BME-VIK-et vagy a Kandót...

A BME-VIK-et vagy a Kandót válasszam?

Figyelt kérdés
A családom anyagilag nem fog támogatni, már beadtam a papírt, de a Kandó van első helyen pillanatnyilag. A BME-re is felvennének, 414 pontom van eddig, meg majd a technikusi. A Kandón két telephelyen folyik a képzés, s nem tudom hogy van olyan nap amelyiken mindkét helyen. Munkaügyileg jobb lenne a BME ( már van egy fixnek látszó hely), csak a Kandón több ösztöndíjra számíthatok: nincs olyan sok rivális-> előrébb lennék a " ranglistán ". Megéri e a nagyobb értékű diplomát megszerezni szerintetek? Sokkal nehezebb mint a Kandó? Ott tényleg kevésbé törődnek azzal, hogy az ember csak középszinten tanulta a matekot? A matektól nagyon félek, sose voltam rossz, de az emelt szintű matek azért teljesen más. Kérlek segítsetek!
2009. máj. 26. 20:50
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
100%
apukám villamosmérnök, BME-s diplomával. Azt mondja a munkaerő piacon szinte csak BME-s diplomának van értéke, a többi iskolába felvesznek boldog - boldogtalant, és tanulni se kell.
2009. máj. 26. 21:37
 2/26 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is BME-t válaszd, ha oda is felvennének:)
2009. máj. 26. 23:16
 3/26 anonim ***** válasza:
100%
BME = Beszarsz, Mire Elvégzed. De megéri, mert minden szakon a legelismertebb diplomát adja. Pénzügyileg elég jól támogatnak a BME-n, az ösztöndíjak és szociális támogatások sem rosszak, és van még ezerféle ösztöndíj, amire pályázhatsz.
2009. máj. 27. 09:57
 4/26 anonim ***** válasza:
40%
a Kandónak van ugyan hírneve az iparban, csak éppen rossz. sok helyen ilyen diplomával szóba sem állnak az emberrel.
2009. máj. 27. 15:39
 5/26 anonim válasza:
100%

BME-t mindenképp. Én is a BME-VIK-en vagyok és tényleg nagyon beszaratós.Az elején arra gondoltam, hogy minek jöttem ide, de végülis megéri. :)

Csak az elején elég durva lesz, de majd belejössz :)

2009. jún. 22. 22:22
 6/26 anonim ***** válasza:
Én Kandós vagyok, az ösztöndíjak nálunk a legmagasabbak az országban. 30-40ezer körül van + a szociális is lehet ennyi. Tehát ha semmi pénzed nem lesz tanulás közben akkor a Kandó jobb, a hangulat is jobb a pasim BME-s volt, de munkaerőszempontjából szerintem is ütősebb a VIK.
2009. jún. 30. 00:03
 7/26 A kérdező kommentje:
A Kandón most tényleg két telephelyen folyik a képzés? Mert senki nem akar válaszolni erre. Nem rég kaptam egy mailt, hogy " szavazzak", melyik lenne nekem a jobb, mert lehet figyelembe veszik. Most akkor hogy van ez??
2009. júl. 2. 20:51
 8/26 anonim ***** válasza:
József városi van és az Óbuda. Józsefvárosi a Tavaszmező utcában van. Nekem szimpatikusabb, mert a belvárosban van, de kinek mi a fontos.
2009. júl. 3. 00:08
 9/26 anonim ***** válasza:
Attól is függ, melyik koliba mész. Én a @ban voltam.
2009. júl. 3. 00:09
 10/26 A kérdező kommentje:
Bocsi, elég értelmetlenül tettem fel, szóval vannak olyan napok amikor mind a két telephelyen van óra? Illetve csak az egyik ill. másik telephelyen folyik a képzés? Mind az első éven, mind a későbbiekben.
2009. júl. 3. 17:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!