Elvitethet a gyámhivatal ha nem járok iskolába?
Ma 21:35-nek
1995-ös vagyok
23:45-nek
Tudod a próbálkozni a kutya szokott! :)
B@ssza meg az állam a próbálkozását!!
Akkor meg minek verte fölöslegesen a pénzét az állam mikor az iskolapadot nyomom ha,utána úgy is ugyan arra jutok mint aki nem tanult?? Marhára szeretem az okoskodó embereket...!
A te döntésed... Amúgy a gondolkodásmódodból is látszik, hogy rád férne még az iskola. De ki nem sz*rja le, hogy egy tudatlan, műveletlen hülye leszel egész életedben. Azért remélhetőleg nem fogsz sírni utólag, hogy nincs munkád. Ja persze, lehet, hogy amúgy sem lenne, micsoda hülye duma ez.
Igazából csak azt nem értem, hogy a szüleid ezt miért tűrik el, miért nem adnak rögtön árvaházba. De ne aggódj, egyszer majd ott fogsz kikötni, mert 18 éves korodig tanköteles vagy, és a szüleid szabálysértést követnek el azzal, hogy nem járatnak. Persze ez nem biztos, lehet, hogy csak valami pénzbírságot kaptok, de hát nyilván a szüleid majd boldogan kifizetik.
régen én is ugyanilyen helyzetben voltam. én se jártam be suliba, engem is ezzel fenyegettek meg mindenféle pszichológushoz küldtek. akkor megoldottuk, hogy legyek magántanuló az utolsó 2 évben, amikor persze nem mentem be vizsgázni, és 16 évesen abbahagytam a sulit. (ez még 2002 vagy 2003ba lehetett). aztán később rájöttem, hogy mekkora baromságot csináltam, mert tényleg semmire se vittem és 22 évesen kellett visszamennem a gimibe esti tagozatra. azt befejeztem és most munka mellett járok levelezőn egy kisebb egyetem kémia szakára.
de a konkrét válasz a kérdésedre, szerintem nem visznek el, de az lesz a legkisebb gondod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!