Elvitethet a gyámhivatal ha nem járok iskolába?
Figyelt kérdés
Bövebben az lenne a kérdésem hogy év eleje óta nem járok középiskolába... És ma behívtak édesanyámmal az önkormányzathoz és mondták hogy ha nem megyek iskolába akkor elvisznek. Viszont amikor beértünk az önkormányzethoz és kérdeztük hogy el e vihetnek,akkor a hölgy azt mondta hogy erre a szük egy évre már nem visznek el,mivel 5hónap múlva 17éves leszek. Viszont a beszélgetés közben már nem ezt mondta hanem azt hogy elvisznek ha nem megyek,és még hallottam hogy sugdolóznak is hogy mivel ilyesszük be hogy menjen. Azt mondták holnapig gondolkozzak hogy mi a döntésem és délután menjek vissza... Szerintetek ugratnak hogy menjek suliba?? És már ez év szeptemberétől 16év az iskolakötelesség felső korhatára. Szerintetek ez az 5hónap miatt ami még van a suliból,elvihetnek? Ha valakinek van valami tapasztalata vagy valaki tud valamit akkor megköszönném a válaszokat!2012. jan. 16. 20:58
1/27 anonim válasza:
És miért nem jársz iskolába? A kérdésed meg az írásod alapján igen csak rád férne!!
2/27 anonim válasza:
Édesanyád megengedte, hogy ne járj?
3/27 A kérdező kommentje:
Megáll az ember esze hogy nem a feltett kérdésre válaszoltok!! :D :D
2012. jan. 16. 21:07
4/27 anonim válasza:
Ugratnak. És az "ilyesszük"-et nem így írják, hanem j-vel...
5/27 A kérdező kommentje:
Ma 21:10-nek
Nem nyelvtan órán vagyunk :) Ahogy elnézem ez az oldal már nem a célját szolgálja,mert már több a kötözködés mint a hasznos válasz... Köszönöm hogy kijavítottál :) És a válaszodat is köszönöm. De kifejtenéd bővebben a válaszodat? Miböl gondolod hogy ugratnak?
2012. jan. 16. 21:15
6/27 anonim válasza:
Te biztos nem nyelvtan órán vagy, mivel nem is jársz iskolába. Egyébként milyen terveid vannak a jövőre nézve, ha már 16 évesen nem jársz iskolába?
7/27 anonim válasza:
Számodra mi lenne a hasznos válasz? Egyébként, igen el vehet a gyámhivatal!!
8/27 A kérdező kommentje:
Ma 21:22-nek
Igen a te válaszod némileg hasznos mivel a feltett kérdésre kaptam a választ. Igaz tömören. Hogy mi a hasznos válasz számomra?? Leírtam a kérdésemben.
2012. jan. 16. 21:25
9/27 A kérdező kommentje:
Ma 21:21-nek
Írtam fentebb is hogy a kérdésemre szeretnék választ,és nem másik kérdést!!
2012. jan. 16. 21:26
10/27 anonim válasza:
De gondolj bele. Ha már ott súgdolóznak, hogy mivel ijesszenek meg, akkor biztos csak kamuzott...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!