Ilyenkor mi a teendő?

Figyelt kérdés
17 éves szakközepes tanuló vagyok, ma reggel 8-9ig ültem a fogászaton, behívtak majd közölték, hogy igazolást nem adnak és nem is látnak el, mert bár ő a körzetis fogorvos, de nem vagyok még 18. Iskolában most lett 2 igazolatlan órám. Már ellenőrzőmben sem lehet szülővel igazoltatni. Mivel járhat az igazolatlan óra?
2012. jan. 16. 09:23
 1/2 Darkkingdom válasza:
Én úgy tudom,hogy semmivel!egyes helyeken 3 igazolatlan után kapnaka szülők értesítőt levélben hogy 3 igazolatlanod van...és utánna elmehetsz nem tudom meddig 11 ig vagy 21ig... nemtom pontosan,lényeg hogy 2 igazolatlan óra az olyan mintha nem is lenne,és a magatartás jegyeden sem változtat!
2012. jan. 16. 09:52
 2/2 Darkkingdom válasza:
Előzővagyok...Minél több van annál rosszabb jegyet kapsz a magatartásodra!
2012. jan. 16. 09:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!