Ilyenkor mi a teendő? Kezdek aggódni.
Figyelt kérdés
Diákigazolvány igénylésemet az érintett iroda lezártnak tekintette, postázást kértem, ezáltal gondolom, hogy elpostázták. Vajon megérkezik még a héten?... Jövő hétre már kéne a diák..
Írtam 2 emailt is nekik, két munkatársnak, és egyik se válaszolt...
Nem tudom mit tehetnék :S
2011. nov. 2. 20:37
1/4 A kérdező kommentje:
Ja, és a hallgatói jogviszony igazolásomat legalább addig tudnám használni, míg pl ideiglenest nem kapok, ha esetleg nem jönne meg a héten az igazolványom??
2011. nov. 2. 20:38
2/4 A kérdező kommentje:
+ Még a kivetés is megjelent nekem a webes felületen, hogy kikéne fizetnem a postázási díjat, ami ugye a borítékban lesz, egy sárga csekk formájában... igaz csak 14-e a határidő.. De az akkor azt jelenti, hogy lehet hogy csak azon a héten jön meg?
2011. nov. 2. 20:41
3/4 anonim válasza:
Elég sokat ülnek rajta, nem éppen a gyorsaságáról híres a diákigazolvány-igénylés. Szóval simán lehet, hogy csak 14-ére jön meg. A héten szinte biztos nem.
Nem használhatsz helyette mást, a kedvezmény igazolására sajnos csak a diákigazolvány jó. Az egyetlen lehetőség az ideiglenes diákigazolvány, amit rögtön kiállítanak neked, bár azt jellemzően a rendes megrendelésével együtt kell kérni (és pénzbe is kerül).
4/4 A kérdező kommentje:
Azzal nincs gond, ha pénzbe kerül, a felnőtt bérletnél olcsóbb, nagyságrendekkel... :) Csak azt nem értem miért a rendessel együtt kell igényelni... Na meg ha nem jutok fel pestre, eleve nehéz lenne ideiglenest igényelni. Úgyhogy ezzel még ügyködnöm kell. Amúgy meg a Volán honlapján azt írták, hogy elég a hallgatói jogviszony igazolás, plusz egy fényképes igazolvány... Elavult lenne már az ottani szöveg?
2011. nov. 3. 08:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!