14 hetes vagyok. Nagyon kívánom a szexet, a férjem viszont annál kevésbé - kezdeményezésemre jó párszor együtt voltunk, de a részéről semmilyen eredménnyel. Normális ez ilyenkor a pasiknál vagy kezdjek aggódni?
Szia
Ezt a kerdest ma En is feltettem itt,mert ugyan ez van nalunk is.Ha En probalkozom akkor egyutt vagyunk es ugy ahogy Te is irtad semmien eredmeny a reszerol,aztan mar jo ideje nem is probalkozom,eddig vartam,h hatha O is esetleg elkezd probalkozni,de semmi.
Olvasd el,h nekem milyen valaszokat irtak,es tenlyeg lehet,h igazuk van,de akkor is olyan csunyanak es rossznak erzem magamat,h azt el sem tudom mondani.
Fel a fejjel,biztosan megoldodik mindkettonknel ez a dolog.
Boldog babavarast kivanok
21 hetes kismama
szia!
csak megnyugtatni szeretnélek, ez természetes, sok férfinál előfordul. van kinél elmúlik azzal, hogy "megszokja" a gondolatot, h baba van a pocidban, van kinél végig fenn áll ez a nem tul jo dolog. De szülés után ez nyomtalanul elmúlik, hiszen csak a babát félti!!!
Ne aggódj, és ne erőltesd. helyette lasan próbáld rávenni pettingre, orális szexre, és fokozatosan ő is valószínűleg el fog oda jutni, hogy szeretkezne veled.
hajrá, és sok sok türelmet!!!!!!!
Szia!
Nálunk is hasonló a helyzet, s néhány nappal ezelőtt leültünk beszélgetni.
Kiderült, hogy sokkal borusabbul látom a dolgokat.
Párom elmondása szerint minél nagyobb a pocakom, annál jobban kíván, de!!
Az első trimeszterben én nem kívántam. Állandóan rosszul voltam, féltettem a babát, stb. Sok ok miatt utasítottam el a közeledését. Feladta. Ö bármikor kész szeretkezni, csak nekem kell jeleznem ezt, ugyanis fél az ujabb elutasításoktól.
Szerinten az első időszakot a férfiak is megsínylik. Értik ők, hogy baba, meg ilyesmi, de szerintem ők úgy is érzik, hogy az elutasításokkal kicsit "sárba tiporjuk" a férfiasságukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!