Matek érettségi?
Figyelt kérdés
Hogyan tudnék felkészülni a matek érettségire?Szinte 0 a tudásom:S Esetleg valaki tudna ajánlani könyvet ahol részletesen magyarázznak és megoldókulcs is van hozzá?2012. jan. 15. 12:59
1/3 anonim válasza:
Nézd át az összes középiskolás füzetedet, hátha rájössz abból. Amúgy van egy nagyon jó oldal. www.realika.educatio.hu talán ez segíthet. Amúgy én még az OM honlapján lévő előző matekérettségik megoldását ajánlanám. Ott is van megoldókulcs. Felesleges megvenned ehhez mindenféle könyvet, mikor minden fentvan a neten. Ha pedig így sem megy, akkor magántanár. Nem olcsó, de megéri :) Sok sikert!
2/3 A kérdező kommentje:
Kedves Válaszoló!Köszön a segítségedet,megnéztem az oldat és hasznomra lesz:)
2012. jan. 15. 18:37
3/3 anonim válasza:
kb. ugyanígy vagyok, különtanárhoz nem szeretek járni, de találtam egy oldalt (www.matekmindenkinek.hu) 20 ezer forint az érettségi felkészítés. ilyen interaktív videókkal megy végig az összes anyagon feladatokkal megspékelve. nekem sokat segít, de a valós eredmény majd májusba derül ki. :D (először soknak tűnt érte ez az összeg, de ha eljársz matektanárhoz rendszeresen, akkor ennek többszörösébe lesz és akkor se biztos, hogy a tanár van olyan jó, mint ez..) ja meg vannak ingyenes "videóik", nézd meg őket, biztos bejön Neked is. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!