Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Érettségire ment már úgy...

Érettségire ment már úgy valaki, hogy abszolút nem készült rá és évközbe se volt nagyon jó? Sikerült?

Figyelt kérdés

Nagyon félek az érettségitől, és bár tanulgatok rá, de azért még is bennem van, hogy mivan ha?? Nézegettem régebbieket és kb hozzá se tudnék szólni úgy érzem. Veletek volt ilyen?

Érettségin tényleg lehet használni szöveggyűjteményt irodalomra, meg függvény táblázatot, meg föci és töri atlaszt??

2012. jan. 13. 20:07
 1/4 anonim ***** válasza:
46%

Hát ha te negyedikes vagy, és fogalmad sincs róla, mit használhatsz érettségin, mit nem, akkor semmi esélyed...

Egy kettest összehozni nem nagy megeröltetés. Feltéve, hogy tudod, éppen melyik tárgyból érettségizel, és nálad van, amit használhatsz. De kevés rá az esély, hogy ezt utolsó nap lediktálják neked...

2012. jan. 13. 20:15
 2/4 anonim ***** válasza:
46%
Ahogy mondod, abszolút nem készültem rá és évközbe se voltam nagyon jó. Ugyanakkor az ország egyik legjobb gimijébe jártam, tehát a színvonal alapból elég volt, hogy simán megelegyen az 5ös. De sztem ezzel nem segítettem neked...
2012. jan. 13. 20:20
 3/4 anonim ***** válasza:
76%
én se tanultam rá semmit és négyes-ötös lett mert jó tételeket húztam
2012. jan. 13. 20:21
 4/4 A kérdező kommentje:
Tudom hogy lehet csak olyan fura..pl tori atlaszba a kronologiaba kb annyi mindent kilehet irni...es ezert is fura.
2012. jan. 14. 00:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!