Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Egyetemisták, vizsgaidoszak...

Egyetemisták, vizsgaidoszak alatt a ti szuleitek is kiborulnak?

Figyelt kérdés

Vizsgaidoszak alatt szinte nem tudok megmaradni a szuleimmel, foleg az anyuval.Azt akarná, h szinte 2 hónapon keresztul csak tanuljak (szlovákiai vagyok). Ilyenkor szinte nem lehet mellette megmaradni. Jobban stresszel az iskola miatt, mint én. Minden baja van neki, akármit is csanálok. Fél éve osszejottem a barátnommel, rajta is állandoan osszeveszunk, h miért megyek el hozzá. Heti 1x vagy 2x estékre. A veszekedések végén mindig ott lyukadunk ki, h ot már nem érdekli, ha ott hagyom az iskolát, mert o ha nem buzerálna, tuti megbuknék meg ilyenek. Most a barátno meg aztán tényleg betett. Olyanokkal fenyeget, h nem adja oda az autót (tobb van), mehetek busszal, meg h keressek magamra,(na meg a barátnomre), szálljak be a rezsibe, fizessem az iskolát magam. Anyagilag elég jól állunk, mert van egy kft-énk ami megy is. Akkor miért jon ilyenekkel? De nem értem miért csinálja velem, mikor elsoben is megcsináltam minden vizsgám. Most is megfogom. Most másodikos vagyok.

Ezek a ,,tunetek,, más szulonél is megjelennek vizsgaidoszak alatt vagy csak az enyém csinálja ezt? Esetleg valami tanács? Koszonom szépen a válaszokat.

2012. jan. 11. 21:07
 1/2 anonim ***** válasza:
Mi köze a szüleimnek az én vizsgaidőszakomhoz...?
2012. jan. 11. 21:11
 2/2 anonim ***** válasza:

Vizsgaidőszakban én borulok ki, nem a szüleim :D

Jó persze izgulnak értem, szeretnék h sikerüljön és békén hagynak tanulni. Tudják h be tudom osztani az időmet és nem nekik tanulok, hanem magamnak. Bocs h ezt írom, de sztem anyukád nem normális, ha így viselkedik...nem értem mi a problem, ha eddig minden sikerült. Ha buktál volna, akkor kicsit érthető, h kiakad, de így?

2012. jan. 11. 21:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!