Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szerintetek menne jövőre az...

Szerintetek menne jövőre az emelt info?

Figyelt kérdés

Idén akartam középszintűzni de úgy alakult hogy nem mehetek. /elcs*sztem az osztályzóm/ Osztályzó után párnappal beszéltem a szaktanárommal akkor azt mondta, hogy jobban odafigyel majd rám meg majd jobban rá fekszünk. /De elfelejtettem említeni neki hogy terveimbe van az emelt ino/ A programozási része nem lenne nagy gáz mert azt is tanulok suliba meg itthon is sokat gyakorlom.

Egyre többet gondolok arra hogy majd egyetem prog.info.ra megyek. Most az hogy most elrontottam ezt csak nagyobb elszántságott adott... /matek nem probléma/

2012. jan. 11. 19:17
 1/2 anonim válasza:

Igazából tőled függ a dolog. Ha nagyon akarod, és teszel is érte, akkor menni fog. Én tavaly érettségiztem közepen, bár nekem nem nincsenek terveim az infóból, csak valami plusz érettségi tárgy kellett a három alap+nyelv mellé. Egyébként 4-st kaptam, úgy, hogy semmit nem gyakoroltam rá, de tényleg semmit. Írásbelimben az Excel szúrtam el. A szóbelim meg max pontos lett. Így 76%os lett, ami ugye majdnem ötös. Szóval, ha csak a saját példám nézed, szerintem merd bevállalni.

Jövőre érettségizel? Mert, ha igen, akkor feküdj rá most az infóra, és májusban próbáld meg az emeltet. Ha nem lesz jó az írásbelid, akkor ne menj be szóbelire, ezzel "megbuktatod magad", persze ennek nem lesz következménye, mert jövő évben újramész, akkor meg várhatóan jobbat írsz, és az úgymond felülírja a tavalyi bukásod. Ez így teljesen ingyenes, és szerintem jobb így, mintha élesben(utolsó esélyedkor) buksz meg

2012. jan. 11. 22:11
 2/2 A kérdező kommentje:

Igen jövőre érettségizek.

Idén már ezt nem tudom a középpel megcsinálni, de nem nagyon szándékozom elrontani jövőre. /bár idén is így voltam/ Most a wordöt rontottam el úgy hogy 1 éve nem volt a kezembe /az talán 40 a másik feladat 50 és szóbeli lett 65 % de akkor már nem is hagytak végig mondani/

Köszi a választ

2012. jan. 12. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!