Be kell íratnom most óvodába, ha jövőre menne csak?
Május 4-én lesz 2 éves.
(Az értesítés így szól: Óvodába íratható az a kisgyermek, aki betölti 2012. május 31-ig a 3. életévét)
Idén lesz 2 éves? Akkor logikusan, mivel betölti 2012 május 31-ig a hármat és a 2011-2012 évben menne oviba.
Viszont ha 2012-ben lesz kettő, akkor idén nem kell, hiszen oviba 2,5 éves korától járhat legkorábban és az nem ez a nevelési év lesz 2011-2012, hanem majd csak a 2012-2013.
Szóval írd le, melyik évben tölti a kettőt és melyik nevelési évben menne?
hát akkor be kell iratni most a következő nevelési évre. Mert jővőre a 2012-2013-asra tudod csak. Év közben meg nem biztos van beiratkozás.
De mindegy a legtisztább most beiratni.
Beírathatod, és ha szobatiszta lesz jövő januárban akár, akkor már kezdheti is az ovit. Nálunk is lehet év közben, bármikor kezdeni,kivéve persze a nyári pár hét leállás, amikor festések vannak. Ez szintén ez község óvodája, nálunk is most lesznek jövő hónapban a beiratkozások.
Kisfiam 3 lesz decemberben, és január körül viszem majd beszoktatásra.
Szia!
Én is beiratom a lányom(márc.9-én volt 2 éves).
Ha nem íratod be akkor nagy valószínűséggel szept.-től fog csak járni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!