Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Valami jó tanulási módszer? :S

Valami jó tanulási módszer? :S

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy akármit tanulok ami hosszabb ideig tart, akkor 7 óra után már olyan vagyok,mint egy élőhalott. Egyszerűen semmi sem megy a fejembe, és majdnem elalszok a könyv felett... Ti, milyen módszert alkalmaztok??? Én általában úgy szoktam, hogy 4-5-kor elkezdem, és akkor 7-8-ra befejezem, de az a pár óra tanulás is teljesen lemerít. Igaz, kezdhetném hamarabb is, de egyszerűen túl lusta vagyok...Még a fal bámulása is jobban leköt, mint a tanulás. Van,hogy fél hatkor is nehéz rávennem magam, hogy nekiálljak. Ettől függetlenül jó tanuló vagyok, de akkor is nagyon zavar, hogy pár óra és már olyan, mintha 10 órája görnyednék felette.. 13/l
2012. jan. 9. 20:44
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem nem vagy eléggé motivált. Ha tudnád, mi szeretnél lenni, hová akarsz menni tovább tanulni, és milyen jó jegyek, eredmények kellenek ehhez, akkor nagyobb kedvvel állnál neki tanulni.

Ha pedig kell egy kis energia, ajánlom a Buer Lecitint, bár ezt nem tudom, hogy ennyi idősen ajánlott-e a fogyasztása... de szerintem igen, meg kell nézni a leírását.

2012. jan. 9. 21:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!