Ti mennyit, és legfőképpen hogy tanultok fizikát, hogy mindent tudjatok?
Figyelt kérdés
2012. jan. 9. 17:28
1/4 anonim válasza:
3.os vagyok (gimibe)
Nem igazán tanulok fizikát, elég érdekesnek találom, s értem is. 5ös vagyok belőle. Jobb dolgozatokat írok mint a fizika faktosok:D
2/4 anonim válasza:
Kedves előző válaszoló! Írd le Ohm törvényét a differenciálegyenletes levezetéssel együtt! :)
A kérdezőnek: Ne akarj mindent tudni, csak amire ZH-n vagy a dolgozaton szükséged lesz, különben megőrülsz.
Tudok egy jó módszert, nekem bevált: Az elméletet nem csak olvasgatom, de jegyzetelek is belőle, különben fontos részek felett átsiklik a tekintetem.
A képleteket feladatmegoldás nélkül nem fogod tudni! Minden témakörből oldj meg legalább egy feladatot.
Most írtam 100/73 pontos ZH-t, tudom miről beszélek.
35/F
3/4 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a segítséget második.
2012. jan. 19. 18:10
4/4 anonim válasza:
napi fél óra feladatgyakorlás :D és akkor belejössz egy kicsit sok papír fog elfogyni de megéri. most hogy érettségizem minden témakörből 50 példát kell hogy megoldjak május17ig :) ez a tervem. + az érettségik. SZURKOLJATOK HOGY MEGLEGYEN :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!