Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mit tanultok orvosin az 1....

Mit tanultok orvosin az 1. évfolyamon?

Figyelt kérdés
2011. dec. 3. 14:45
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

http://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__magyar..

Az egyik válaszban részletesen le van írva.

2011. dec. 3. 15:16
 2/7 anonim ***** válasza:
Sulitól függ, nem mindenhol egyforma a tanterv.
2011. dec. 3. 16:39
 3/7 A kérdező kommentje:
Én azért kíváncsi lennék, mert tulajdonképpen arra gondoltam, hogy a kieső időben amikor már megkapom, hogy felvettek, de még nem kezdődik a félév addig gondoltam tanulnám ezeket, ill. "megbarátkoznék" előre is az anyaggal, ha tudok.
2011. dec. 3. 19:22
 4/7 A kérdező kommentje:
1. válaszolónak ment a pont :)
2011. dec. 3. 19:22
 5/7 anonim ***** válasza:
Jesszus, el ne kezdj tanulni!!:) Inkább élvezd ki a semmittevést, mert egyhamar nem lesz benne részed. Maximum nézegess bele néhány könyvbe, de tényleg csak lapozgasd...
2011. dec. 3. 19:51
 6/7 A kérdező kommentje:
Nem konkrétan megtanulásra gondoltam én sem, csak így egyszerűbb lesz megemészteni és nem kell majd annyit tanulni évközben, ha kicsit előre átnézem.
2011. dec. 3. 20:10
 7/7 anonim ***** válasza:

"Nem konkrétan megtanulásra gondoltam én sem, csak így egyszerűbb lesz megemészteni és nem kell majd annyit tanulni évközben, ha kicsit előre átnézem."

Bocs, de ez nem gimnázium. Attól, hogy egyszer elolvasod az anyagot, még nem igen lesz jobb. Arról nem is beszélve, hogy semmit nem fogsz belőle érteni.

2011. dec. 4. 21:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!