Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Emelt matekkal és fizikával...

Emelt matekkal és fizikával merre tovább? (egyetem)

Figyelt kérdés
Emelt matek és fizka érettségivel milyen szakra lenne érdemes menni(egyetem) a körülményeket tekintve(tehát aminek van jövője/VÁLSÁG VAN!/, jol fizető és külföldön/ Svédország Norvégia/ el lehet vele viszonylag hamar helyezkedni)
2012. jan. 6. 21:21
 1/5 anonim válasza:
BME mérnök szakokat ajánlanám.(főként gépész és villamosmérnök) Nagyon keresettek, igaz a diplomáért meg kell ám elég rendesen szenvedni.
2012. jan. 6. 21:26
 2/5 Tom Benko ***** válasza:
Fizikus, mérnök-fizikus, matematikus, különféle mérnöki szakmák, stb. De ha az a szempontod, hogy jól fizető legyen, nagyon fogsz szívni vele. Inkább csináld azt, amihez kedvet érzel.
2012. jan. 6. 21:29
 3/5 A kérdező kommentje:
Ehhez van kedvem:) csak nem tudom hogy most merre tovább igy a következő szempont hogy hasznos legyen tehát jol fizető... de a fizikus vagy matematikus ők keresettek külföldön?
2012. jan. 6. 21:33
 4/5 anonim ***** válasza:
Keresettek. A természettudományok keresettek. A mérnönök is. BME vagy ELTE TTK.
2012. jan. 6. 21:56
 5/5 anonim ***** válasza:

Ha tudod, hogy matek/fizikából inkább az egyiket akarod tanulni, akkor ELTE matek, vagy BME fizika.

Ha érdekelnek a műszaki dolgok, akkor BME-VIK vagy GPK. Alapvetően az elsőnek van nagyobb presztízse (kicsivel nehezebb is), de ha esetleg nem szeretsz programozni, akkor valószínűleg a másodikon jobban éreznéd magad és testhez állóbb munkát is találnál vele.

2012. jan. 7. 00:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!