Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Egyetemi nyíltnapra szoktak...

Egyetemi nyíltnapra szoktak menni szülők?

Figyelt kérdés
Anyukám szeretne velem jönni. Nekem mindegy, mert ha jön, akkor örülök neki, ha nem akkor osztálytársaimmal megyek.
2011. dec. 31. 15:29
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem szoktak, mert egyetemre felnőttek járnak, akiknek már nem kell szülői kíséret. De ha szeretne veled menni, hát menjen, nem ciki vagy ilyesmi. Vagy ha annak érzed, mondd, hogy ő is tovább akar tanulni:)
2011. dec. 31. 15:54
 2/5 anonim ***** válasza:
0%
nem ciki? qrvára az!
2011. dec. 31. 15:58
 3/5 anonim ***** válasza:
Alapvetően nem szokás,az ember ilyenkor már elég érett ahhoz,hogy egyedül menjen,mégiscsak felsőoktatásba szeretne jelentkezni.Szerintem menj az osztálytársaiddal,a fontosabb tudnivalókat,infókat te is el tudod majd mesélni az anyukádnak.
2011. dec. 31. 16:10
 4/5 A kérdező kommentje:

köszönöm az értelmesebb válaszokat :)

akkor majd megmondom neki, nekem nem ciki, mert szeretek vele mászkálni, de ha nem szoktak szülők lenni, akkor most nem jön :D, majd elleszek osztálytársaimmal :)

2011. dec. 31. 19:22
 5/5 anonim ***** válasza:

"Qvára" nem az. Velem jöttek szülők, mert az egész sulimból SENKI nem akart oda menni, és vonattal nem is értem volna oda a tájékoztatóra. Másokkal is voltak szülők.

De ha tudsz osztálytársakkal menni, akkor szerintem is velük jobb.

2011. dec. 31. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!