Egyetemi nyíltnapra szoktak menni szülők?
Figyelt kérdés
Anyukám szeretne velem jönni. Nekem mindegy, mert ha jön, akkor örülök neki, ha nem akkor osztálytársaimmal megyek.2011. dec. 31. 15:29
1/5 anonim válasza:
Nem szoktak, mert egyetemre felnőttek járnak, akiknek már nem kell szülői kíséret. De ha szeretne veled menni, hát menjen, nem ciki vagy ilyesmi. Vagy ha annak érzed, mondd, hogy ő is tovább akar tanulni:)
3/5 anonim válasza:
Alapvetően nem szokás,az ember ilyenkor már elég érett ahhoz,hogy egyedül menjen,mégiscsak felsőoktatásba szeretne jelentkezni.Szerintem menj az osztálytársaiddal,a fontosabb tudnivalókat,infókat te is el tudod majd mesélni az anyukádnak.
4/5 A kérdező kommentje:
köszönöm az értelmesebb válaszokat :)
akkor majd megmondom neki, nekem nem ciki, mert szeretek vele mászkálni, de ha nem szoktak szülők lenni, akkor most nem jön :D, majd elleszek osztálytársaimmal :)
2011. dec. 31. 19:22
5/5 anonim válasza:
"Qvára" nem az. Velem jöttek szülők, mert az egész sulimból SENKI nem akart oda menni, és vonattal nem is értem volna oda a tájékoztatóra. Másokkal is voltak szülők.
De ha tudsz osztálytársakkal menni, akkor szerintem is velük jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!