Egyetemi átjelentkezés? Volt már valaki így?
Nem voltam még ilyen helyzetben, de az egyetlen, legjobb dolog az, ha a nyakukra jársz!
Azt, hogy elmondja-e valaki, nem tudom, de hívd fel a tanszék titkárságát, kérj időpontot, menj be személyesen és kérdezz! Mondd el, hogy különbözeti vizsgát írnak és szeretnél erről több információt, stb.
Máshogy nem fog kiderülni.
Írj e-mailt a tanszékvezetőnek stb. de a legjobb tényleg az, ha megbeszélsz velük egy személyes találkozót, megbeszélést.
Lehet, aki ide válaszol, az mást fog mondani, mint ami rád, a te egyetemedre érvényes. :/
igen. persze, erre gondoltam, hogy elmegyek majd a tanszékre és minden kérdést összeírok, felteszek, a mostani helyzetben elég sok kavarás van ami sokak számára nem világos, főleg, hogy még csak 1. éves vagyok, így most tapasztalok mindent. Csak kíváncsi voltam, hogy azért mire számíthatok addig is, kinek milyen tapasztalata volt, milyen nehéz?. Az új felsőoktatási törvényből is kérdezgettem, mert nem értettem, hogy mennyire tartozik ez rám,valamint a jelenleg felsőoktatásban lévőkre, de akkor se kaptam sok választ. Na igen. A törvény ez a része is zavaros, ha engem átvesznek akkor már melyik év költségtérítését kell állnom( a jelenlegi év, amikor felvettek, vagy a jövőévi, amikor valószínűleg életbe lép a törvény és 5-szörösét kellene kiperkálnom, mert az már nem érné meg).
Köszönöm, hogy válaszoltál!! Más nem igazán válaszol, nem hiszem, hogy több kommentet kapnék... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!