Ti meg próbálnátok az orvosit harmadjára is, ha ez minden álmotok?
Figyelt kérdés
És úgy, hogy tudjátok most bekerültök, hisz csak pár ponttal csúsztatok le az előző felvételiről...2011. dec. 25. 09:26
11/12 anonim válasza:
Előzőnek üzenem, hogy 90% feletti lett, tehát nem savanyú a szőlő.:) De ugyanazért a %-ért angolból, magyarból a kisujjamat sem mozdítottam meg. Szóval szerintem sokkal könnyebb egy nyelvérettségit és társait megírni...
12/12 anonim válasza:
Én is azt látom, hogy akik nehezen kerültek be, általában kibuknak, és csak elpazarolják a sok államis félévüket. Vannak kivételek, de ez a ritkább. Azt javaslom, hogy kérj kölcsön valakitől egy anatómia könyvet, próbálj 10-20 oldalt megtanulni egy nap alatt (szerintem még akkor is ennyi az adag, ha valaki nem csak vizsga előtt kap észbe), és akkor meglátod , hogy menne-e. Nagyon sok szerencsét , és kitartást kívánok neked az álmaid megvalósításához!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!