Tudnám mindkettőt egyszerre csinálni?
Figyelt kérdés
Az eltére szeretnék jelentkezni és nagyon érdekel a jog meg a szpichológia így gondoltam mindkettőt megjelölhetném...csak nem tudom hogy ez egyáltalán lehetséges-e , mármint hogy van-e rá példa hogy valak végig tudta csinálnia mindkettőt egyszerre?Előre is köszönöm a válaszokat:2011. dec. 19. 12:03
1/3 anonim válasza:
ha most érettségizel akkor egyszerre csak egy helyre vesznek fel, ha másik szakot szeretnél felvenni, akkor a 3. félévben teheted meg, amúgy nem rossz párosítás, bár nem egészítik ki egymást a két szak, én a helyedben csak az egyiket választanám, vagy olyat, amivel az egyiket jól ki tudnám egészíteni
2/3 A kérdező kommentje:
2013ban érettségizek:)
2011. dec. 19. 12:17
3/3 anonim válasza:
Akkor is csak egy helyre vesznek fel. Először szerintem jelöld meg első helyen,ami jobban érdekel,aztán remélhetőleg felvesznek. Van 1 éved,hogy eldöntsd,hogy bírnád-e mellette a másik szakot. Sajnos mindkettő elég tanulós,magolós,tehát nehéz lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!