Ha muszály tanulni és nincs kedv te mit csinálsz hogy elkezdjed vagy valmi tanácsot :, )?
Figyelt kérdés
2011. dec. 17. 18:46
1/8 anonim válasza:
MuszáJ. J. J. J. J.
Kikapcsolom a gépet.
2/8 anonim válasza:
Ha muszáJ akkor muszáJ,nincs mit tenni,kapcsold ki a gépet,vonulj el a szobádba egy bögre teával és ülj neki!:)
3/8 magyar izom válasza:
Mint elözö, le üllök, és kényszeritem magam, most is tanulnom kéne, szóval, egy csónakban ülünk.
6/8 anonim válasza:
Én nyomtattam ilyen motiválós képet. Egy példaképed is kiteheted az asztalod mellé. Valamint idézeteket írhatsz egy-egy öntapadós lapra. De a jobb jegy, egy új ruha, egy nyaralás, a jól megérdemelt pihenés, a versenyszellem is motiválhat. Neked kell rájönnöd mi az ami hajt téged! ;) Hajrá
7/8 anonim válasza:
találj valami célt, amiért érdemes tanulni
8/8 anonim válasza:
Száítógép kikapcsol, négy szem szőlőcukor, ginko biloba, eleuthero ginseng másnéven szibériai ginseng, + akaraterő. Az előbb írtak jó hatással lesznek az agyadra, s így a koncentráció is jobban megy. Zárd ki a külvilágot, fejhallgatóval hallgass közben meditatív zenét, szöveg nélkül. A túl sok kávét, energia italt kerüld mert szíved felpörög, megnő a mozgás igényed úgy meg nehéz tanulni.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!