Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mennyire nehéz összeszedni...

Mennyire nehéz összeszedni matek érettségiből egy kettest?

Figyelt kérdés
2011. dec. 12. 17:17
 1/6 Katoonene ***** válasza:
81%
Ha eljutottál az érettségiig, akkor össze fog jönni a kettes könnyedén. (ha nem volt a matektanárod magántanár, és nem csak pénzért engedett el idáig) Vannak benne általános iskolai feladatok is, így biztos össze tudod majd szedni.
2011. dec. 12. 17:21
 2/6 anonim ***** válasza:
81%
Nálunk az érettségin nagyon segítettek a tanárok, ott már nem szivattak. Csinálj azért néhány gyakorló feladatot előtte, de amúgy tuti összejön. :)
2011. dec. 12. 17:25
 3/6 A kérdező kommentje:
Ááá, csak az a bajom, hogy most végigvettük matekórán a 45 perces érettségi feladatokat, és valahogy semmire sem emlékeztem, hogyan kellene megcsinálni. Plusz a térgeometriából is 1-es lett a TZ-m, kicsit aggódok :S.
2011. dec. 12. 17:31
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Még csak december van, az érettségi pedig májusban. Addig nekifekszel, gyakorolsz kicsit(tényleg nem kell sok, ha csak 2-es a cél), és simán meglesz.
2011. dec. 12. 17:42
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Ha a nehezebb feladatok nem mennek, próbáld meg az elején összeszedni azt a kevés pontot...azok gyors, egyszerű, néha óvodás szintű feladatok. Mindenki be van pánikolva tőle, tudom, mert Matek-Magyar szakos osztályba járok. Matekos voltam/vagyok, mert én már megcsináltam előrehozottba. A magyarosok a kettesért imádkoznak a matekosok meg a négyesért. Azt gondolom sokszor azért nem sikerülnek jól, az ilyen, és ehhez hasonló vizsgák, mert sokan stresszelnek előtte, hogy mi lesz ha nem... Ott lesz a fügevénytáblázat, számológép, csak tudd mi hogy működik. Csinálgasd az előző érettségik első felét, abban szinte minden típus feladat benne van. Vagy akár teszteld magad otthon. Nyomtass ki egyet, szánj rá időt és csináld meg. De időre, aztán javítsd ki magadnak. Így láthatod mi nem megy...És akár még a tanárodat is megkérheted hogy ezt nézzétek majd át. Nemet nem fog mondani, hidd el.
2011. dec. 13. 00:26
 6/6 anonim ***** válasza:
59%
Aki ilyen kérdéseket tesz fel, annak lehet, hogy nehéz, mert alapvetően könnyű, de akinek könnyű, az nem kérdezi meg.
2011. dec. 13. 07:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!