Tanárként meglepődnétek, ha az egyik tanítványotok olyan filmet ajánlana, amiben rengeteg szex van?
Figyelt kérdés
Elég drámai film, de végigszexelik. Azt mondta, hogy nézzem meg, mert jó, de 90%-a erről szól. Ti nem lepődnétek meg?2011. dec. 12. 16:07
2/11 anonim válasza:
Nem , a diákoknak élénk a fantáziája.
4/11 anonim válasza:
Bocs, hogy nem a kérdésre válaszolok.
De annyira fura, hogy suliba olyan szemetek vagytok (TISZTELET A KIVÉTELNEK) sulin kívül meg olyanok mint más normális emberek. Én nem tudom felfogni, hogy ezt egy tanár írta ki, nekem ez annyira fura :D
5/11 anonim válasza:
Utolsó: aki olyan amilyen, az a városban is úgy fog viselkedni, higgy nekem.
6/11 A kérdező kommentje:
Utolsó, én ugyan még nem vagyok túl idős, ezért mondhatni, lazábban kezelem a dolgokat, de iskolában meg kell tartani a minimális távolságot, hogy valamennyire tiszteljenek minket.
2011. dec. 12. 16:14
7/11 anonim válasza:
nem értem miért írják sokan a családi kapcsolatokba az olyan kérdéseiket, amiknek semmi köze a családhoz. pl. párkapcsolat, iskola, számtech, kisállatok, stb., stb.
8/11 anonim válasza:
Az a baj, hogy ezen egyáltalán elgondolkozol. Megnézed, eldöntöd, hogy tetszik-e vagy sem. Ne állj le filózni, hogy mit akarhat tőled a diák, volt-e hátsó szándéka. Nehogy már tanár létedre ilyen kisiskolás játszmákba menj bele.
Egyébként melyik film volt? Nem csekkoltad előtte wiki-n vagy imdb-n?
9/11 anonim válasza:
szerintem nem jóindulatból ajánl egy lány ilyen filmet a tanárnak
szerintem sérteni akart ezzel.
10/11 anonim válasza:
Attól függ. Mennyi idős a tanítvány? Mit tanítsz neki(k), mennyi ideje, miről beszélgettek, van-e tanórán kívüli "nevelői" kapcsolatod vele, vagy csak bemész órára és kijössz? Ha pl. tábort tartasz nekik, simán feljöhetnek ilyen dolgok, és akkor pusztán a bizalom jele is lehet, ha egy diák ilyesmit bevall/ajánl/beszél róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!