Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Tanárként meglepődnétek, ha...

Tanárként meglepődnétek, ha az egyik tanítványotok olyan filmet ajánlana, amiben rengeteg szex van?

Figyelt kérdés
Elég drámai film, de végigszexelik. Azt mondta, hogy nézzem meg, mert jó, de 90%-a erről szól. Ti nem lepődnétek meg?
2011. dec. 12. 16:07
1 2
 1/11 anonim válasza:
nem
2011. dec. 12. 16:10
 2/11 anonim ***** válasza:
Nem , a diákoknak élénk a fantáziája.
 3/11 anonim válasza:
am, miért családi kapcsolatok?
 4/11 anonim ***** válasza:
65%

Bocs, hogy nem a kérdésre válaszolok.

De annyira fura, hogy suliba olyan szemetek vagytok (TISZTELET A KIVÉTELNEK) sulin kívül meg olyanok mint más normális emberek. Én nem tudom felfogni, hogy ezt egy tanár írta ki, nekem ez annyira fura :D

2011. dec. 12. 16:11
 5/11 anonim ***** válasza:
Utolsó: aki olyan amilyen, az a városban is úgy fog viselkedni, higgy nekem.
2011. dec. 12. 16:13
 6/11 A kérdező kommentje:
Utolsó, én ugyan még nem vagyok túl idős, ezért mondhatni, lazábban kezelem a dolgokat, de iskolában meg kell tartani a minimális távolságot, hogy valamennyire tiszteljenek minket.
2011. dec. 12. 16:14
 7/11 anonim ***** válasza:
nem értem miért írják sokan a családi kapcsolatokba az olyan kérdéseiket, amiknek semmi köze a családhoz. pl. párkapcsolat, iskola, számtech, kisállatok, stb., stb.
2011. dec. 12. 16:21
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

Az a baj, hogy ezen egyáltalán elgondolkozol. Megnézed, eldöntöd, hogy tetszik-e vagy sem. Ne állj le filózni, hogy mit akarhat tőled a diák, volt-e hátsó szándéka. Nehogy már tanár létedre ilyen kisiskolás játszmákba menj bele.

Egyébként melyik film volt? Nem csekkoltad előtte wiki-n vagy imdb-n?

2011. dec. 12. 16:22
 9/11 anonim ***** válasza:
0%

szerintem nem jóindulatból ajánl egy lány ilyen filmet a tanárnak

szerintem sérteni akart ezzel.

2011. dec. 12. 16:25
 10/11 anonim ***** válasza:
Attól függ. Mennyi idős a tanítvány? Mit tanítsz neki(k), mennyi ideje, miről beszélgettek, van-e tanórán kívüli "nevelői" kapcsolatod vele, vagy csak bemész órára és kijössz? Ha pl. tábort tartasz nekik, simán feljöhetnek ilyen dolgok, és akkor pusztán a bizalom jele is lehet, ha egy diák ilyesmit bevall/ajánl/beszél róla.
2011. dec. 12. 16:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!