Hogyan vennél rá egy 12 éves lányt a tanulásra?
a második válaszolónak szerintem teljesen igaza van
mindenképpen nyitni kell felé és elmesélni valami hasonlót magadról és akkor hátha ő is elmondja, hogy miért
furfangosnak kell lenni
De szerintem az is jó, ha valami elrettentő példát teszel elé, hogy pl az a bácsi se tanult ezért nem él jól, nem tud venni magának semmit stbstb
Ok, megpróbálom... Falun laknak, nem nagyon van előtte jövőkép. Arra gondoltam, beviszem, megmutatom neki a főiskolát, ahol tanulok (nagyon jól néz ki!), hogy lássa, hogy milyen különböző emberek vannak ott, mégis mindegyik tanul.
De sajnos náluk divat nem tanulni a suliban. Egész órán facebookoznak... Én nem is adnék neki olyan mobilt, amivel netezni lehet, aztán probléma letudva, dehát nem én vagyok az anyja...
Nemrég még rendőr akart lenni, most már semmi célja. Valahogyan találni kéne neki valamit, amiért értelmét látja a tanulásnak.
Ha van még ötlet, írjatok bátran!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!