Mit gondoltok erről?
Figyelt kérdés
matek: 4
kémia: 3,7
Biosz: 4,7
Info: 4,7
töri: 3,4
irodalom: 3,8
angol: 3,7
fizika: 4
föci: 2,7
nyelvtan: 3,6
rajz: 5
tech: 4,5
tesi:4,2
Még ugyan nincs félév,de jelenleg így állok.Ilyen átlagokkal még felvesznek valami olyan gimibe/középsuliba,ami "ér" is valamit? (tehát nem h.lyéknek való..)Szerintetek jó ez az eddigi! átlag egy 7. esnek?
2011. dec. 2. 19:06
1/5 anonim válasza:
Ez jó átlag, ne aggódj! Engem hasonlókkal gond nélkül felvettek.
2/5 anonim 

válasza:

Kicsit még gyúrj rá a dologra, aztán ha eljön az is, akkor próbálj minél jobb felvételit írni és akkor rendben lesz.
3/5 anonim válasza:
hàt 7-esen nekem sokkal jobb àtlagom volt, bàr nem tudom milyen suliba mész.. Ha az àltalànost nem bírod normàlis jegyekkel, (föci 2.7..) akk a gimibe àtbukdàcsolsz majd?
4/5 anonim 

válasza:

Ahhoz képest hogy még csak 7.es vagy ez nem sok minden.Egy erősebb gimibe ezzel nem vesznek fel,pont azokból vagy rosszabb miket néznek
De ezeken neked még nem kell gondolkodnod,majd egy év múlva.
5/5 anonim 

válasza:

Általános iskolában ezek elég gyenge eredmények.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!