Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szeptembertől megyek egyetemre...

Szeptembertől megyek egyetemre, de egy kicsit zárkózott tipus vagyok Jó lenne azért pár új barátot szerezni. Hogy induljak neki a barátkozásnak?

Figyelt kérdés
2009. máj. 14. 11:41
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

én nem tartottam jónak a gólyatábort...ha olyasmi típus vagy mint én (a leírásodból ítélve igen)akkor nem fogod magad jól érezni minden a piáról, szexről(azzal kapcs.poénokról szól..)ráadásul nálunk pl.nem is leendő csoportársaimmal kerültem egy csapatba...csak iskolatársak voltak akiket később soha nem láttam...én feszályezve érzetem magam a 3 nap alatt...a kezdeti héten viszont azonos helyzetben lezstek,kezdők,sok kérdéssel biztos h.hamar egy hullámhosszra kerülsz sok emberrel.

bocs nem akartalak lelombozni kicsit befolyásol a negatív élmény...de ha elmész érezd jól magad,csak azt akartam mondani h.nem nagyon vesztesz semmit ha nem mész el gólyatáborba

2009. máj. 14. 19:41
 12/14 A kérdező kommentje:

nem lomboztál le semmivel

Köszönöm az eddigi tippeket

2009. máj. 14. 22:22
 13/14 anonim ***** válasza:
most vagyok elsőéves. nem voltam sem gólyabálban, sem gólyatáborban, és a sulimból sem ismertem senkit előtte, ráadásul vidékről járok be naponta, szóval fent sem vagyok egész nap meg este, de mégis nagyon jó a társaság, semmi kiközösítés v hogy mellőzött lennék. szóval ne aggódj emiatt :)
2009. máj. 15. 23:35
 14/14 anonim ***** válasza:
Gyakorold már előre a barátkozást. Szüleiddel, vagy bárhogy rokoni összejövetelek, szomszédok, stb. Lelkileg ki kell nyílni - nyílván, ha zárkózott vagy. Valószínüleg vannak vlami gátlásaid, rossz tapasztalataid. Nézd magad a tükörben, mosolyogj magadra a tükörben, és mondd ezt: Erős vagyok és szép vagyok! Szeretem az embereket, ők is szeretnek engem! Mindjárt látni fogod, hogy szép vagy! Először is el kell fogadni magadat, és szeretni magadat, ahhoz, hogy más is elfogadjon, és szeressen. Figyelj meg másokat! Belülről jön valami ami által nyílt és barátságos az ember. Az ilyeneket mindenki szereti. Gyakorlati tanács első néhány alkalomra egy darabka rágógumi: könnyebb a gátlásokat legyőzni, megszólalni, ha kicist, alig észrevehetően rágogatsz közbn. Próbáld ki előre! És még: Fogadd el gondolatban a többieket egyenként mindenkit. Ez az elfogadó, szerető, barátságos érzés majd sugárzik rólad, és válaszul ugyanezt fogod kapni!
2009. máj. 18. 08:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!