Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Szeptembertől megyek egyetemre...

Szeptembertől megyek egyetemre, de egy kicsit zárkózott tipus vagyok Jó lenne azért pár új barátot szerezni. Hogy induljak neki a barátkozásnak?

Figyelt kérdés
2009. máj. 14. 11:41
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
100%

Ugy, hogy elmesz golyataborba.

Egyebkent, hova mesz? En is szeptembertol kezdek.

2009. máj. 14. 11:44
 2/14 anonim ***** válasza:
100%

gólyatábor, gólyabál, ivászat:)

a szemináriumokon is légy aktiv

2009. máj. 14. 11:49
 3/14 anonim ***** válasza:
100%
erre találták ki a gólyatábort, golyabált.
2009. máj. 14. 12:03
 4/14 anonim ***** válasza:
100%
gólyatábor és még az igazit is lehet, hogy megtalálod:):)
2009. máj. 14. 12:10
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
a felvi oldalán lehet fórumozni, tavaly legalábbis én ezt tettem :) kikeresed azt az egyetemet, ha van akkor esetleg a szakot is, és megnézed kik vannak benne, kik írtak oda. Hozzászólsz, e-mail címet cseréltek, és már van is ismerős. Én nyáron sokat msn-eztem valakivel, iwiw-en is megjelöltük egymást, beiratkozásnál egyből észrevettem és jókat dumcsiznuk. Már egy albérletben lakunk egy harmadik személlyel, nagyon szupi banda :)
2009. máj. 14. 12:15
 6/14 anonim ***** válasza:
100%

gólyatábor, és szeptembertől az egyetemen kereshetsz klubokat például :)

én így találkoztam a mostani barátommal is, 2 éve vagyunk együtt.

ELTE TTK-n minden szerdán van matekos teaest ami nem igazán a matekról szól, vagyis részben, vannak társasok, logikai játékok( nem csak sakk) van kaja, tea jó társaság. Hallottam egyszer hogy oda járnak le az rpg-klubosok is, gondoltam lemegyek, 2 év távlatában nagyon sok jó barátot és ismerőst találtam.

De biztos lesznek az egyetem, vagy inkább a kar egészének szervezett bulik, meg a szaktársaiddal úgyis lesz közös témátok

2009. máj. 14. 12:23
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Ne izgulj, én is féltem, hogy nem lesznek barátaim vagy akikkel beszélhetek de az egész csoport halál jó fej. Nem fognak kiközösíteni nyugi, de neked is kell tenned annak érdekében, h legyenek barátaid, pl. gólyatábor. És tényleg lesznek közös témák, pl. tanárok fikázása:D
2009. máj. 14. 12:49
 8/14 A kérdező kommentje:

11:44

Debrecen, villamosmérnök

2009. máj. 14. 13:08
 9/14 anonim ***** válasza:
81%
én nem voltam gólyatáborban, és mégis gyorsan megismerkedtem.Szerintem ne félj, csak legyél közvetlen, add magad, biztos menni fog:)
2009. máj. 14. 13:23
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Többen írták a gólyatábort, gólyabált, amik tényleg jó alkalmak az ismerkedésre. Aztán ott lesznek a csoporttársak, akik olyanok lesznek, mint az osztálytársak, ha koliban fogsz lakni, akkor a szobatársakból is könnyen lehetnek barátok, és az egyetemi bulik alatt lesz alkalmad ismerkedni bőven. Egy idő után a baráti társaságok összefolynak, úgyhogy én nem félnék a helyedben amiatt, hogy nem találok barátokat. :)
2009. máj. 14. 13:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!