Valóban egybe lesz a rutin és forgalom vizsga?
na szóval megkérdeztem és azt mondta h mikor lesz a forgalmi vizsgád akk majd ugye mentek amerre az oktató mondja és akkor kell majd megcsinálni a rutinos feladatok közül 1-et(mert ugye ott is húzni kell h melyiket kell megcsinálnod Y, mikor tolatva kell visszafordulni annak már nem tom a nevét...) szóval majd neked kell magadtól a vizsga közben vlamilyen féle képpen visszafordulni amilyen lehetőségek lesznek.. de aza is lehet h a vizsgabiztos azt mondja h akk mennyünk ki a rutin pályára és ott csináljuk meg ezt a feladatot. szóval amilyen kedve lesz a vizsgabiztosnak.
sztem majd h ha elkezdesz vezetni akk az oktatóval először a rutinpályán fogtok lenni mert hiszem a RUTIN feladatokat azt tudni kell nem lehet csak úgy huss be a forgalomba, ez csak a vizsga szempontjából lesz más h meg kell csinálni az alap forgalmi vizsga követelményeket ( parkolás, egyívű megfordulás)és e mellet ugye a h már írtam meg kell csinálni a rutin vizsga feladatai közül is! remélem h érthető vmennyire. ha vmi nem világos akk írj:)
utolsó!
Arról nemtudsz valamit hogyha nekem megvan a rutinvizsga akkor attólfüggetlenül ugyanúgy kell rutinfeladatot csinálni forgalomközben?Nemjelent semmi kedvezményt?
kérdező:
58/2011(XI.24.)NFM rendelete értelmében aki B kategóriában sikertelen Járműkezelési vizsgát tett, vagy még nem vizsgázott, annak nem kell Jk. vizsgát tennie,mert 2012.01.01.-től ez a vizsga megszűnik! 2012.01.01.-től a KRESZ vizsga után Forgalmi vizsga következik.
egyik autósiskola honlapján találtam.
húúú hát ha már van rutin vizsgád az nem tudom h mennyiben másít rajta:S de sztem ha megkérdezed az oktatód biztos h mindent részletesen elmond.
de sztem h ha még ebben a hónapban lesz a forgalmi vizsgád akk csak "sima" forgalmi vizsga lesz még, aztán majd jövőre h h lesz arról már fogalmam nincs:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!