Forgalom vizsga menetét vki leírná?
nem igazán beszéltünk róla sokat az oktatómmal, meg érdekel a ti véleményetek is, hátha vmit elfelejtettünk.
szóval vinni miket kell? én ezeket készítettem össze: vizsgalap, személyi igazolvány, (eü alkalmassági)
indulás előtt miket kell ellenőrzni az autón? ugyanazokat mint a rutinvizsga előtt?
hogyan zajlik egy forgalom vizsga?
(1) Hát kérdezd meg az oktatódat, mert erről elvileg KELL felvilágosítást adni
(2) Amennyire emlékszem csak ezek kellenek, illetve ha van még vmi papírod akkor azt
(3) Ugyanazokat. Illetve csak az "indulás előtti ellenőrzést" kell megcsinálni, itt nem húzol műszakis tételt
(4)
Adminisztráció a vizsgabiztossal
Indulás előtti ellenőrzés
Tételhúzás (lehet, hogy egyel előbb van)
Elindultok egy útvonalon, amit az oktató mond
Valamikor szólnak, hogy parkolj le, leparkolsz
Valamikor szólnak, hogy fordulj meg egy íven (kereszteződésben, járdasziget körül, stb. - gondolom azt már azért csináltátok)
Visszamentek a telepre
Adminisztráció a vibivel
Egy fényképpel ellátott vizsgalapot és egy érvényes személyi igazolványt kell vinned. Először behívnak egy terembe, ott kér pár adatot (mikor születtél, anyud neve) aztán húzol egy lapot, amin számok vannak, amelyiket húzod azon az útvonalon fogsz vizsgázni. Aztán kimentek az aútóhoz és ezeket kell ellenőrizned:
-gumiabroncsok állapota
-irányjelző jobbra
-irányjelző balra
-helyzetjelző
-tompított
-távolsági fényszóró
-kormányberendezés állapota (beindítod és mozgatod)
-fékberendezés állapota(elindulsz, majd lassan megállsz)
Ezek után elindulsz, az okatatód mondja, hogy merre menyj, ha a vizsga biztos mond valamit, azt ő az oktatónak mondja, aki majd továbbítja neked. Csinálnod kellesz még egy parkolást és egy egyíves megfordulást.
Azt hiszem ennyi, ha valamire kíváncsi vagy írj nyugodtan!
Köszönöm a válaszokat! :)
Kb ezekre számítottam, de biztos ami biztos alapon kérdeztem inkább.
Mégegyszer köszönöm, hogy leírtátok!:)
Kellemes ünnepeket mindenkinek!
Szia a forgami vizsga menete valahogy így fog menni
bent a parkoóban ahol álsz
le ellenőrzöd az elindulás előtti teendőket
gumik,fékek,kormány.lámpák,stb.
huzol egy lapot a vizsga útvonal.
2 elindulsz és nyomsz egy féket
elmondod a féket jónak találtam forgalomban bisztonságos közlekedére jónak találtam ezután el indultok
a többit egyzserű lesz csak oda kell figyelned
irányjelzők és forogjon a fejed
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!