Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Volt olyan tanár, akit kikészí...

Volt olyan tanár, akit kikészítettetek?

Figyelt kérdés
Mi volt rá az ok, és mivel készítettétek ki?
2011. nov. 29. 19:23
 1/4 anonim válasza:

Nálunk a gyerekek és a tánárok is (viszonylag) normálisak.

Hát...nálunk a napközis tanát vágta fülön úgy a gyereket, hogy beszakadt a dobhártyája. Bővebben itt:

[link]

12/l

2011. nov. 29. 19:49
 2/4 anonim ***** válasza:

Természeteesen ! Technika tanárunk, mert olyan sík hülye hogy az már fáj, Infót is tanít, de semmit nemtud a számitógépekről.

13/L

2011. nov. 29. 19:56
 3/4 anonim ***** válasza:

Kb. minden évben kaptam ezek miatt igazgatóit, de szám szerint hányat csináltam ki:

3 töri tanár

2 angol tanár

1 helyettesítő tanáárt vagy 10 szer megsirattam

3szor az igazgatót

a fizika tanárt minden órán:D

kémián paráztam hogy megbuktatnak így hát inkább kussoltam

2011. nov. 29. 19:59
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekem gimiben volt egy nagyon arrogáns, buta osztálytársam. Olyan igazi elkényeztetett lány, akinek mindent megengedtek és aki senkit nem tisztelt ("ki, ha én nem" típus). Ő órán evett és a tanár megkérte, h fejezze be, ő meg visszabeszélt, a tanár erre kiküldte, de nem ment, hanem el kezdte cikizni a tanárnőt, h biztos a terhességi hormonok teszik ezt nála stb. Szegény nő nem érdemelte meg.

A másik meg nem a mi hibánk volt, a tanár totál meghasonlott. Óra vége volt és jelzőcsengő volt (5 perccel rendes csengő előtt jelez, h igyekezzünk befejezni az órát). Az egyik lánynak le volt engedve a haja és zavarta, ezért feltekerte és írt tovább. Erre a tanár rászólt, h "hova sietsz, még nincs vége az órának". A lány nézett rá, mert nem értette, h mi baja van. Mondja a tanár, h "látom, h már nagyon menni akarsz, már a hajadat is megigazítottad". A lány köpni-nyelni nem tudott, mert tényleg nem ez volt a szándékában. Bocsánatot kért, de elmagyarázta, hogy csak zavarta a haja az írásban. Erre a nő sírva kiviharzott. Nem is jött vissza az elkövetkező pár hétben. Mikor újra el kezdett tanítani a lány mindig összekötötte a haját óra előtt.

2011. nov. 29. 20:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!