Volt olyan tanár, akit kikészítettetek?
Nálunk a gyerekek és a tánárok is (viszonylag) normálisak.
Hát...nálunk a napközis tanát vágta fülön úgy a gyereket, hogy beszakadt a dobhártyája. Bővebben itt:
12/l
Természeteesen ! Technika tanárunk, mert olyan sík hülye hogy az már fáj, Infót is tanít, de semmit nemtud a számitógépekről.
13/L
Kb. minden évben kaptam ezek miatt igazgatóit, de szám szerint hányat csináltam ki:
3 töri tanár
2 angol tanár
1 helyettesítő tanáárt vagy 10 szer megsirattam
3szor az igazgatót
a fizika tanárt minden órán:D
kémián paráztam hogy megbuktatnak így hát inkább kussoltam
Nekem gimiben volt egy nagyon arrogáns, buta osztálytársam. Olyan igazi elkényeztetett lány, akinek mindent megengedtek és aki senkit nem tisztelt ("ki, ha én nem" típus). Ő órán evett és a tanár megkérte, h fejezze be, ő meg visszabeszélt, a tanár erre kiküldte, de nem ment, hanem el kezdte cikizni a tanárnőt, h biztos a terhességi hormonok teszik ezt nála stb. Szegény nő nem érdemelte meg.
A másik meg nem a mi hibánk volt, a tanár totál meghasonlott. Óra vége volt és jelzőcsengő volt (5 perccel rendes csengő előtt jelez, h igyekezzünk befejezni az órát). Az egyik lánynak le volt engedve a haja és zavarta, ezért feltekerte és írt tovább. Erre a tanár rászólt, h "hova sietsz, még nincs vége az órának". A lány nézett rá, mert nem értette, h mi baja van. Mondja a tanár, h "látom, h már nagyon menni akarsz, már a hajadat is megigazítottad". A lány köpni-nyelni nem tudott, mert tényleg nem ez volt a szándékában. Bocsánatot kért, de elmagyarázta, hogy csak zavarta a haja az írásban. Erre a nő sírva kiviharzott. Nem is jött vissza az elkövetkező pár hétben. Mikor újra el kezdett tanítani a lány mindig összekötötte a haját óra előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!