Orvosi költségtérítéses képzés, megpróbálnátok?
NEM!!! Én mindenképpen megpróbálnám egy év múlva az államit, addig meg tanulnék, mint a kisangyal. Újraérettségizni még mindig olcsóbb, mint kifizetni a tandíjat (2 millió körül van két félév).
Ez az átvevős dolog amúgy is lutri.
Egyrészt nagyon jó tanulmányi eredmény kell, ami azért nem éppen garantált, ha vki már be sem kerül államira.
De ha mégis: akkor is kell, hogy vki kibukjon államiról...
Én még nem találkoztam olyan emberrel, akit átvettek volna akármilyen fizetősről államira.
Persze nem kizárt, hogy van, csak erre kár alapozni.
Egyébként orvosira járok, és mikor jelentkeztem, akkor is ugyanígy voltam vele. Ha nem sikerül, akkor megpróbálom újra. De nem húznám le a szüleim két millával...
Főleg, hogy a tankönyvek meg egyéb cuccok elsőben még belekerülnek vagy 100ezerbe...
Nekem is az a véleményem, hogy ha csak nem vagytok KŐGAZDAGOK, ne vágj bele a fizetősbe! Pláne úgy, hhogy a szüleid kikötötték hogy csak egy évet fizetnek.
Nekem csoporttársam harmadév után került át államira, pedig 4,3-as átlagával nem volt épp rossz tanuló. És hidd el, itt nem könnyű csupa jó jegyet szerezni.
A másik ismerősöm meg szimplán újrajelentkezett a következő évben, mert nem rakták volna át államira.
Egyébként én még olyanról nem hallottam hogy valakit államiról költségesre raktak volna. Még aki évet is ismétel bukás miatt, az is államin maradt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!