Anc kérdése:
Emelt szinten kell érettségiznem?
Figyelt kérdés
Ha újra akarok érettségizni, mondjuk angolból, amiből megvan a középszintűm, akkor ezt már csak emelten tudom megtenni? Igaz ez?2011. nov. 21. 16:20
1/6 anonim válasza:
Tudtommal nem igaz,nekem is megvan minden tárgyból az érettségim és májusba megyek megint,mert a magyarom csak 79% lett:)És középszinten érettségiztem magyarból és most is középre jelentkezek be.Töriből pedig középszinten érettségiztem tavaly és most megyek emeltre.Annyi a bibi a dologban,hogy fizetned kell érte.De az OM honlapon le van írva minden,nézd meg:)
2/6 anonim válasza:
Ez csak akkor van így, ha a középiskolai tanulmányaid még nem fejezted be, és előrehozott érettségiztél valamelyik tárgyból. Ebben az esetben már csak emeltre mehetsz. De amint kezedben van az érettségi bizonyítványod, és az összes kötelező tárgyból leérettségiztél, máris tehetsz ismétlő érettségit!
3/6 A kérdező kommentje:
Áá, értem, köszönöm:) És ha netalántán rosszabbul sikerülne, mint az előző, akkor attól még a rosszabbat fogják számítani?
2011. nov. 21. 16:53
4/6 anonim válasza:
Nem,mindenhol a jobbat veszik figyelembe.
5/6 anonim válasza:
Mindig a jobbat fogják nézni. Arra figyelj, hogy ha az ismétlő jobban sikerül és be akarod számíttatni, akkor amikor megkapod a tanúsítványát, akkor ha jelentkezel felsőoktatásba, ne felejtsd el annak a fénymásolatát is beküldeni!
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen nektek.:)
2011. nov. 22. 11:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!