Otthagytam a puskát?
...de azokat a fránya szavakat ott, ugye azért most már tudod? :D
Mark Twain: Az a fránya német nyelv :D
Jesszusom, srácok miért mindenki a hazugságra biztatja?
Sokkal többre értékeli még a legszigorúbb tanár is ha valaki meri vállalni a tettei következményét és nem akarja mindenféle hazugsággal kimosni magát.
De még ha nem is értékeli, akkor is ez jellem kérdése.
Szinte mindenki puskázott már életében.
Ha rákérdez, mondd meg az igazat egyszerűen, ne bonyolítsd túl.
"Tanár úr, az bizony ott egy puska volt.Készültem az órára, ezt láthatja is, h a szavak nagy részét tudtam, azt a néhány szót viszont nem tudtam már megjegyezni.Sajnálom, hiba volt."
Ha valóban készültél és nem az összes szó volt odaírva, csak elenyésző mennyiségű akkor nincs akkora baj.Még akkor se ha szigorúan fogja venni.Nem követtél el halálos bűnt, készültél is, mi a legrosszabb ami történhet?Beszerzel egy rossz jegyet.Tanulsz belőle és kijavítod.Hidd el lesz még ennél nagyobb problémád is az életben, ne görcsölj rajta:)
15:52
Ez nagyon jó volt :D Van még ilyen "halálra röhögős" novellája Twain-nek?
szóval leírtad a puskát pedig tanultál és annyi eszed már nem volt, hogy ne arra a lapra írd, amelyikre a dolgozatot... xd.
nah háth:
1.) Puskát papírzsepire vagy tolltartóba kell írni :DD
2.) ha amúgy is jó tanuló vagy, és rendszeresen sokat tanulsz, akkor szerintem azért az öt szóért nem veszi le a fejedet.. ha meg rossz tanuló vagy, akkor hozzászokott, hogy a rossz tanulók már csak ilyenek :DD
3.) de ha ténmyleg hazugság kell, mondj valami olyan hülyeséget, hogy nagyon szerelmes vagy és nevet írogattál(egyúttal jól lejárastod magad előtte és később röhögsz egy jót m,agadon xd énisa azt szoktam :DD), vagy hogy mateklecke közbe pont ez a füzet volt kéznél, és valami részeredmény-számolás... hogyha tényleg olyan pici, hogy nem tudja kiolvasni...
4.) XDXD máskor gondolkozz előre ha puskázol XD
5.) Sok szerencsét és remélem azér segítettem :DD
15:52
XDXDXD ez tényleg nagyon jóó!!! XDXDXDXDXD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!