Otthagytam a puskát?
Figyelt kérdés
Valaki mondja már el mit csináljak. Szóval német szavakból írtunk és a füzetből kellett kitépni lapot, én meg a lap bal alsó sarkába teljesen mini betűkkel (alig lehetett kiolvasni) odabiggyeszetettem kb 5 szót amit nem tudtam de aztán a tanár meg ott állt mellettem így azokat a szavakat nem tudtam beírni de most jön a hab a tortán hogy nem tudtam kiradírozni onnan :D Vagyis egyet radíroztam de kicsit feltűnő lett volna ha a lap alját radírozom :D így halványan ott maradt az amúgy is alig kiolvasható pár szó. Szerintetek észre fogja venni? Ráadásul amiket odaírtam szavakat fele benne se volt a felmérésben ami meg igen azt meg nem is tudtam kilesni (amúgy tanultam, és a nagyját tudtam csak pont azt a pár szót nem). Mit hazudhatnék miért írtam oda ha mégis megkérdezi majd hétfőn? Most emiatt rettegek hétvégén :D2011. nov. 18. 15:02
1/16 anonim válasza:
És akkor - ha jól értem - beadtad a dolgozatot, rajta a puskával. B.aszki. Miért nem firkáltad le? Ha tényleg olyan kicsi betűkkel van, akkor pár vonással olvashatatlanná lehet tenni teljesen...
2/16 A kérdező kommentje:
Jah de mondom nem lehet kiolvasni :D de azért mégis feltűnő a lap alján az a pár vonás nem? XD
2011. nov. 18. 15:09
3/16 anonim válasza:
szerintem az a tanár látott már nagyobb tragédiákat az életében, nem hiszem, hogy nagyon rágódni fog rajta. Puska és kész. Lehet, hogy levon pontokat, de nem hiszem.Ne aggódj, ilyesmi előfordul. :))
4/16 anonim válasza:
Egyáltalán nem feltűnő, mivel pont ott próbálgattad a ceruzádat.
5/16 A kérdező kommentje:
Engem az érdekel hogy mégis mit mondjak miért van ott? :D Végülis füzetből lett kitépve órán simán odaírhattam vmit.
2011. nov. 18. 15:11
6/16 A kérdező kommentje:
És ha azt mondom hogy a doga előtt, mikor bejött akkor jegyzeteltem oda csak úgy magamnak hogy el ne felejtsem? (persza könyv nélkül :D ) majd ezt mondom :D
2011. nov. 18. 15:13
7/16 anonim válasza:
Szerintem ne izgulj!
Ha kérdezi megmondod neki, hogy óra elején gyors odaírtad magadnak hogy el ne felejtsd mert ezeket a zsvakat nehezebben jegyezted meg és mindig iment a fejedből, de az óra kezdetén még emlékeztél rá.
Ebből szerintem nem fog nagy ügyet csinálni.
8/16 anonim válasza:
max jót röhög a tanár hogy ennyire lúzer vagy :D
9/16 anonim válasza:
Én letéptem volna a sarkát, vagy a kezemmel elkentem volna, vagy NEM A DOGA LAPRA ÍRTAM VOLNA A PUSKÁT :D
Amúgy nem hiszem hogy nagy ügyet csinál belőle, max lesz egy karód.
10/16 A kérdező kommentje:
jól van először és utoljára történt ilyen :D
2011. nov. 18. 15:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!