Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Középiskolások, titeket mi...

Középiskolások, titeket mi motivál a tanulásra?

Figyelt kérdés

18éves vagyok, 10. évfolyamban. Nincs semmi motivációm. Nincs célom. Nincs semmim. Apu az imént b*szott le, hogy megint bukni fogok, ő tudja blablabla... Kéne valami ami motivál.. Van ötletetek? :D

18L

2011. nov. 17. 22:40
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

kedves utolsó, dögölj meg.

tanácsot kértem. nem véleményt.

2011. nov. 21. 15:46
 12/15 anonim ***** válasza:
Csak utánad...
2011. nov. 21. 15:47
 13/15 anonim ***** válasza:
miért dögöljön meg? tanácsot adott :D
2011. nov. 22. 22:06
 14/15 anonim ***** válasza:

Azért én a helyedben megkérdezném az apádat, a cseszegetésen kívül van-e más ötlete. Ugyanis az, hogy nincs motivációd, ahogy írod, nincs semmid, ahogy az egyik válaszolónak is, az bizony a család érzelmi sivárságából fakad. Igazából neked - bármilyen hihetetlen - az apád szeretete és megbecsülése hiányzik. És milyen anyád és apád kapcsolata? (ne írd le, csak gondold végig) Légy te felnőtt (már csak a saját jövőbeli életed érdekében is), és állj apád elé, kérdezősködj. Ne légy pimasz, mert sejtem, mit kapnál, de lerázni se hagyd magad. És azért keress barátokat. Ez például önzetlenséggel elég hatásosan megy. Lesznek persze, akik ki akarnak használni, azokat úgy is felismered, és hanyagolhatod.

Sajnos ezzel a problémával nem vagy egyedül....

2011. nov. 23. 08:42
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Nézz körül...Magyarország nagyon szegény,és napról-napra szegényebb lesz.Ugye nem akarsz ilyen helyzetbe kerülni?De ha nyelvet tanulsz és mellé lesz egy jó szakmád(pl.kozmetikus) vagy diplomád(pl.jogi) akkor bárhova elmehetsz, nem leszel szegény.
2013. ápr. 10. 14:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!