Középiskolások, titeket mi motivál a tanulásra?
18éves vagyok, 10. évfolyamban. Nincs semmi motivációm. Nincs célom. Nincs semmim. Apu az imént b*szott le, hogy megint bukni fogok, ő tudja blablabla... Kéne valami ami motivál.. Van ötletetek? :D
18L
kedves utolsó, dögölj meg.
tanácsot kértem. nem véleményt.
Azért én a helyedben megkérdezném az apádat, a cseszegetésen kívül van-e más ötlete. Ugyanis az, hogy nincs motivációd, ahogy írod, nincs semmid, ahogy az egyik válaszolónak is, az bizony a család érzelmi sivárságából fakad. Igazából neked - bármilyen hihetetlen - az apád szeretete és megbecsülése hiányzik. És milyen anyád és apád kapcsolata? (ne írd le, csak gondold végig) Légy te felnőtt (már csak a saját jövőbeli életed érdekében is), és állj apád elé, kérdezősködj. Ne légy pimasz, mert sejtem, mit kapnál, de lerázni se hagyd magad. És azért keress barátokat. Ez például önzetlenséggel elég hatásosan megy. Lesznek persze, akik ki akarnak használni, azokat úgy is felismered, és hanyagolhatod.
Sajnos ezzel a problémával nem vagy egyedül....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!