Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Az egyik tanárom rám szállt....

Az egyik tanárom rám szállt. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

Feleltem egyik órán, és jó volt a felelés, de azt mondta, hogy nem írja be a jegyet, mert 1-est akar beírni, és olyankor akar elkapni, amikor nem készülök. Meg van amikor egy direkt kibaxásból tőlem kérdez valamit, amire senki nem tudja a választ.

Szerintetek mit csináljak?

2011. okt. 28. 07:29
1 2
 11/11 anonim válasza:
Engem biztos hogy utál a tanárom mert egyszer mikor leesett a könyvem az asztalról egyből rám üvöltöttt hogy miért nem tudok rá figyelni pedig nagyon ritkán esik le bármim már erről otthon is szóltam csak nem merünk írni bárkinek is mert lehet hogy akkor mégjobban rám szál folyamatosan fenyeget ilyen olyam dolgokkal és még utána ő csodálkozik hogy halál arcal megyek be az órájára.
febr. 17. 11:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!