Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mi tulajdonképpen a szociológia?

Mi tulajdonképpen a szociológia?

Figyelt kérdés
Jól keres, hol kap egy szociológus állást? Érdekel ez ág, efelé is szeretnék menni továbbtanulni, véleményeket várok
2009. máj. 4. 00:30
 1/3 anonim ***** válasza:

5. éves szociológus hallgató vagyok, lassan végzek.

Ne legyenek nagy reményeid ezzel kapcsolatban. Hatalmas túlképzés van, a BA rendszerű képzés kb. munkanélküli képzés. Én még régi fajtában tanulok (nem BA-MA felosztásban). Szerencse kell, hogy el tudj helyezkedni. Csoporttársaim nagy %-a nem dolgozik vagy nem talál munkát. Ebben a szakmában pedig főleg alig. Én is fuvarszervezőként dolgoztam egyetem mellett. Most szerencsém van, egy alapítványnál vagyok (nonprofit szakirányon végzek). Ha bejön a gyakorlati helyed (nem tudom, h BA-ban van-e szakmai gyak), akkor jó, de amúgy minimális az esély a jó munkára.

Hol: pl KSH, phasonlót stat cégek, piackutató cégek, pályázatíró cégek (de ehhez már plusz képzés kell)

2009. máj. 4. 08:36
 2/3 anonim ***** válasza:

És még annyi, h BA-ban már asszem nincsenek szakirányok. Így nincs egy terület ami felé el tudsz menni. Pl. mi választhattunk még nonprofit, gazdaságszoc, szociálpolitika, politikai szoc, családszoc, településszoc stb. közül

Előző voltam

Jaina

2009. máj. 4. 08:38
 3/3 A kérdező kommentje:
és mit dolgozik mivel foglalkozik?
2009. máj. 10. 14:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!