Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Kinek sikerült jól úgy az...

Kinek sikerült jól úgy az érettségije, hogy egy betűt nem tanult rá?

Figyelt kérdés
2009. máj. 2. 17:20
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Az egy betűt az túlzás, mert előtte azért tanultam 5évet (két tannyelvű) a végére elegem lett és nem tudtam rávenni magam, így a középszintű írásbelikre semmit sem készültem, mert nem éreztem úgy, hogy kell. Úgy voltam vele, hogy matekból úgyse tudom épp mit raknak be, magyarból szövegértésem van, a három választhatóból meg úgy is lesz olyan, ami megy. A szóbelikre előtte este néztem át a dolgokat, de aztán inkább lefeküdtem hamar. Az emelt törire előtte héten szedtem elő a könyvet, hogy mégis tanulni kéne, előtte nap jutottam odáig, hogy komolyan kihúzogattam, meg olvastam a dolgokat. Elmentem imádkoztam, kihúztam a Zrínyis tételt, majdnem elkezdtem röhögni olyan könnyű volt eleve, ráadásul a forrásokban minden benne volt, csak át kellet fogalmaznom és bő lére ereszteni. És mindenem jól sikerül, ötösre szép százalékkal. De mondom előtte öt évig tanultam, szóval nem épp helytálló, hogy egy betűt sem tanultam rá, mert csak közvetlenül előtte tettem rá magasról.
2009. máj. 2. 17:31
 2/11 anonim ***** válasza:
100%

Írásbelikre én sem tanultam, mert minek?

szóbelikre azért tanultam 1-1 napot.

4.5-ös átlaggal érettségiztem így le 4 éve.

2009. máj. 2. 17:44
 3/11 anonim ***** válasza:
75%

tavaly csináltam két előrehozottat: angol és spanyol és egy percet se tanultam, át se néztem semmit se a szóbelire se az írásbelire, még szóbeli tételsorom sem volt és angol 98% spanyol 90% lett :D

de az idei 3 főtantárgytól már jobban félek...

2009. máj. 2. 17:47
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
államvizsgára nem tanultam egy árva hangot sem. 4es lett.
2009. máj. 2. 17:47
 5/11 A kérdező kommentje:
dejó nektek :) De ti gondolom,menet közbe folyamatosan tanultatok,nem?
2009. máj. 2. 17:48
 6/11 anonim ***** válasza:
75%
angol/spanyolos vagyok és én menetközben se tanultam... szerencsés vagyok ebben, jó a nyelvérzékem :) de pl. töriből hülye vagyok
2009. máj. 2. 17:51
 7/11 A kérdező kommentje:
értem:) ÉS KINEK NEM SIKERÜLT??
2009. máj. 2. 18:04
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Én sem tanultam rá, csak egy nap alatt átolvastam mindent. De előtte majdnem végig kitűnő voltam. Minden ötös lett.
2009. máj. 2. 20:03
 9/11 anonim ***** válasza:
100%
Én jövő héten érettségizek, de azt már most el tudom mondani, hogy ha nem készülök rá, akkor a matekot nagyon elcseszném. Igazából az elmúlt hónapban tanultam meg az anyagot. A többi az megy alaptudásból, azokra nem is készültem nagyon.
2009. máj. 2. 23:31
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
az államvizsgás vagyok. előtte tanultam persze az összes szigorlatra meg a fontos vizsgákra. a töltelékárgyak vizsgáin puskáztam:-)
2009. máj. 3. 08:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!