A kisfejű emberek intelligenciája alacsonyabb, mint a nagyobb, vagy nagyfejű embereké?
Nekem lapos a fejem, mert Anyukám kiskoromban mindig hanyatt fektetett, szóval, nem az szép okos hátul kerek fejem van, ha érted, mire gondolok, hanem széles az arcom és oldalról nézve a fejem keskeny. Ez miatt mindig gátlásom volt, van még most is. Azt hozzá kell tennem, hogy általános iskolában az osztálytársaim mindig csúfoltak, hogy zongorafejű. A szemükben nevettem nem mutattam, hogy fáj, de amikor nem láttak, sírtam. Mindig olyan volt, mintha karót döftek volna a szívembe. Bocsi, hogy így elkalandoztam.
Visszatérve a kérdésre:)
Néha én is úgy érzem, hogy a fejformámnak is van némi köze ahhoz, hogy nem vagyok gyors felfogású és nincs matematikai érzékem. Általában mindent nehezebben tanulok meg és a kortársaimnál mindig elmaradottabbnak éreztem magam, érzem most is.
De azért a szülői háttér, a nevelés, a személyiség elsősorban, ami meghatározza, hogy milyen lettem. Gondolom én.
te timire gondolsz a south parkból?:D
mondom hogy nagy a fejem és okosabb vagyok az átlagnál.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!