Azt mondja az énektanárnő, hogy mégegy karót benyelek, és beírja évvégére az 1-est. Megteheti?
Figyelt kérdés
7db elégtelenem van énekből. 12.-es vagyok, igazából..teszek nagyívben az énekre, de nem kéne egy ilyen csőcselék tantrágyából megbukni.2011. okt. 6. 17:19
11/11 anonim válasza:
Ha tudsz egy tanárt, aki a diák kioktatását jó néven veszi, szólj, én is megismerkednék vele.
Általában a "nekem ez nem tetszik", "ez nem jó" típusú megjegyzéseket figyelmen kívül szoktam hagyni (mondhatnám, levegőnek nézem), mert semmi egyebet nem jelentenek, mint rinyálást. Körülbelül annyi, jaj én valami mást szeretnék, de fogalmam sincs, mit.
Kétségtelen, hogy vannak önfejű, "nehéz" tanárok, bár annak is meg van a maga oka. De megfelelő tisztelettel, és reális, a tanár szempontjait is figyelembe vevő javaslattal szemben nehezen tudok annál durvább visszautasítást, mint "sajnos ez most nem fog menni".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!