Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Megteheti hogy témazárót irat?

Megteheti hogy témazárót irat?

Figyelt kérdés

Az a helyzet,hogy nem voltam szombaton iskolában, (ugye munkanap volt). És hétfőn,se kedden. Ez alatt angolt teljesen nem tudtam pótolni. Az a problémám,hogy ma este megtudtam (kedd) ,hogy holnap rögtön irat velem egy témazárót(mindenkivel együtt). Pech-emre ezt ma kijelentette egyik osztálytársamnak,és ma délután valaki benyögi nekem... Ennyi hiányzásból (azt hiszem-->) alapból még csütörtökön sem lenne "joga" TÉMAZÁRÓT iratni. Rengeteg gyakorlás nincs meg. Pótolni nem tudtam,mert beszedte mások könyveit,füzetbe pedig érthetetlenül pár mondat mindenhova bevésve.

Van joga iratni velem holnap dolgozatot?? Vagy csütörtökön?

Köszönöm.

2011. márc. 22. 20:26
 1/5 anonim ***** válasza:

Van joga, mert témazárót nem 2-3 napos anyagból szokás íratni, hanem több hetesből.

Az egyéni szociális probléma, hogy te csak most tudtad meg. Nem hiszem, hogy meghatná mivel elvileg folyamatosan kell tanulni, nem csak dolgozatok előtt.

2011. márc. 22. 20:28
 2/5 A kérdező kommentje:
Az a poénos,hogy mi nem hetekig tanulunk témazáróra. Esküszöm másfél hete írtunk egyet. És rengeteg mindent veszünk egy órán.
2011. márc. 22. 20:32
 3/5 anonim ***** válasza:

Mikor jelentette be az osztálynak, hogy dolgozat lesz?

Mit mond a házirend, hogy mikor kell bejelenteni?

Miért nem voltál iskolában? Betegség vagy előre látható ok miatt?

Ugye minden nap megkérdezted az osztálytársaidat, mit kell tanulni? (Hacsak nem voltál lázas beteg, aki úgyis csak alszik.)

2011. márc. 22. 21:50
 4/5 A kérdező kommentje:

Mikor jelentette be az osztálynak, hogy dolgozat lesz?

Mit mond a házirend, hogy mikor kell bejelenteni?

Miért nem voltál iskolában? Betegség vagy előre látható ok miatt?

Ugye minden nap megkérdezted az osztálytársaidat, mit kell tanulni? (Hacsak nem voltál lázas beteg, aki úgyis csak alszik.)

múlt hét (állítólag) szombaton jelentette be.

a házirend szerint kerek egy héttel kell bejelenteni ( de ezt SOHA nem tartja be ,mégha 2 TZnyi anyagból is írunk)

Beteg voltam,láz,hányás...

Igen megkérdeztem,de senki se mondta ezt.Még lázasan ,full kómásan is pótoltam.

És hétfőn irok... :)

2011. márc. 23. 15:31
 5/5 anonim ***** válasza:
Ebben az esetben valóban helytelen lenne megíratnia, de akkor ezt ő is belátta közben.
2011. márc. 23. 16:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!