Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy 16 évesen...

Miért van az, hogy 16 évesen rosszul fogom a tollat?

Figyelt kérdés
Szóval valahogy úgy fogom, hogy a hüvelykujjammal keresztbe fogom a mutató és középső ujjamat. Valszeg ezért írok csúnyán, lehet valamit tenni?
2009. ápr. 27. 23:01
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Én 27 vagyok, de a mai napig rosszul fogom. Egyszerűen képtelen vagyok úgy fogni, ahogy kellene. De nem vagyunk egyedül, én már nem egyszer láttam, hogy mások is rosszul fogják. Fura, de egyből feltűnik.
2009. ápr. 27. 23:08
 2/10 A kérdező kommentje:

Nekem is van egy osztálytársam aki így fogja és ő sem ír szépen.

Szóval valahogy így, csak ráhajtom a hüvelykujjam végét. [link]

2009. ápr. 27. 23:21
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Jaja, én is pont így fogom! :S De szerintem nem ezen múlik, hogy csúnyán ír-e valaki, vagy nem, mert én speciel szépen írok ennek ellenére.
2009. ápr. 27. 23:24
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Én sem szabályosan fogom, de nem így, a középső ujjamhoz szorítom. Ha megemberelem magam, nagyon szépen tudok írni, de amúgy...

A nagyon szépet úgy értsd, hogy a suliban az okleveleket mindig velem töktették ki. De ha sokat írok, szabályos bőrkeményedés lesz a középső ujjam belső felén. Egy ki bütyök pedig állandó jelleggel van. Szerintem, ha kis korodban így szokod meg, nem nagyon lehet már változtatni.

2009. ápr. 27. 23:39
 5/10 anonim ***** válasza:

Nekem volt egy barátnőm, aki rendes mutató ujj helyett középső ujjal fogta. Aztán kipróbáltam, és úgy sokkal könnyebb, azóta én is úgy fogom már.

Mindig csúnyán írtam, tehát mindegy.

Szerintem nem annyira függ ezzel össze az, hogy csúnyán írsz.

Nem baj, hogy másképp fogod a tollat, ha neked így kényelmes akkor írj így. Nincs ezzel semmi gond.

Szerintem aranyos is lehet, lehet, hogy valakinek pont emiatt tetszel majd meg. Nem hinném, hogy bajt okozhatna. Próbálj meg rendesen írni, főleg otthon, amikor van időd rá figyelni. Pl. írd úgy a házit. Lehet majd megszokod.

2009. ápr. 28. 00:31
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a hugom fogja így, nem is tudja másképp, viszont egész szépen tud írni ha nem sieti el. De szerintem nincs olyan hogy valaki "rosszul fogja". Úgy fogja mindenki ahogy tudja/megszokta/jó neki, az hogy csúnyán írsz nem ezen múlik. Én rendesen fogom mégsem tudok szépen írni :)
2009. ápr. 28. 00:55
 7/10 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat mindenkinek. :)
2009. ápr. 28. 05:52
 8/10 anonim ***** válasza:
Hmm nekem a nővérem elég érdekesen fogja a tollat de nagyon szépen ír szóval nem kell elkeseredni :)
2009. ápr. 28. 13:09
 9/10 anonim ***** válasza:
Én sem szabályosan fogom, én a középső ujjamhoz szorítom. Emlékszem,hogy első osztályban talán egyszer próbáltak átnevelni, de nem sikerült. Engem nem zavar. Én is csúnyán írok, viszont nagyon gyorsan, így nem szoktam lemaradni az órákon, mikor a tanár diktál, és a dogákat is be tudom fejezni időben.:)
2009. ápr. 28. 21:19
 10/10 anonim ***** válasza:
Én is rosszul fogom a tollat és csúnyán írok ami miatt a tanárok nagyon sokat cseszegetek és most hogy középiskolába járok a kémiatanárnő 1-est adott a dolgozataimra azzal az indokkal hogy olvashatatlan pedig tök olvashatóan írok csak csúnyán az osztályba mindenki eltudta olvasni akit megkérdeztem na ezért utálom hogy kiskoromba rosszul kezdtem fogni a tollat. :(
2010. júl. 26. 17:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!