Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Nektek, hogy ment 7. osztályba...

Nektek, hogy ment 7. osztályban a kémia és a biológia?

Figyelt kérdés
2009. ápr. 27. 14:20
1 2 3
 21/28 anonim válasza:
0%

Bioszbol mindent kipuskázok!!

Nah még kémiábol!

2010. febr. 28. 14:51
 22/28 anonim válasza:
7.-be a kémia tanár vegyésznek akart volna elküldeni(szóval kiváló csillagos 5-ös dogákat irtam:)) de 8.-ba! Húú ott aztán örültem hogy 3-as megvagyok. 9.-be örültem hogy kettes meg vagyok most itt 10.-be a félév nem sikerült :)de évvégére meg kéne lenni legalább a 2-esnek és azután örökre elfelejthetném a kémiát :D. De eddig nem ugy látszik hogy meg lesz :(
2010. márc. 15. 11:00
 23/28 anonim válasza:
Most vok 7-dikes mindkettőből 5-ös vagyok
2010. ápr. 2. 21:02
 24/28 anonim ***** válasza:
biosz 5 kémia3.4
2010. máj. 4. 20:26
 25/28 anonim ***** válasza:
Mind a kettő ötös volt.
2010. máj. 6. 17:33
 26/28 anonim ***** válasza:
Hááát,én mindekettőből 5-ös vagyok,de a kémiához segghülye...Úgy tudom megszerezni az ötöst,hogy magolok.
2010. máj. 22. 18:47
 27/28 anonim válasza:

Bioszból 5-ös voltam és évközbe nem is volt belőle 4-estől rosszab jegyem. Kémiából is 4-5 de néha becsúszott egy 3-as is. :S Év végén 4-es lett. Eleinte még szerettem, még az a rész is könnyű volt amikor volt a mol számítás de amikor már jöttek a képletek az rémálom volt 3-as cetlit írtam belőle úgy hogy bemagoltam.:(Ja, és ez 7.-be volt.

L/14

2010. júl. 31. 19:44
 28/28 anonim ***** válasza:
7.ben kedvencem volt a kémia.. mindig hibátlan tz, felelet, stb.. :) egész osztályból csak én vágtam a kémiát, a többiek meg gyűlöltek ( én meg nem foglalkoztam velük).. biológiát is szerettem nagyon..pályaválasztáskor gondolkodtam azon hogy biológia tagozatra megyek, de mégse arra mentem , én hülye :((( aztán középsuliban meg matek a kedvenc.. faktnak is ezt választottam...( és nagyon azt szeretnék hogy gyógyszerész legyek.. hiába mondom nekik hogy nem tetszik.. az orvosit nem engedik.. marad a műszaki pálya :).. )
2010. aug. 27. 12:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!