Nektek, hogy ment 7. osztályban a kémia és a biológia?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 27. 14:20
11/28 anonim válasza:
Mindkettőből ötöst voltam, de a biológia a mai napig nem érdekel. A kémiát szerettem, de ha nem volt muszáj, nem tanultam.:)
12/28 anonim válasza:
Nekem a kémia jobban megy, mint a biosz. Bár ez azért van, mert a biosztanár annyira "imád". Kémia: 4. Biosz: 3
...
13/28 anonim válasza:
Nekem egész jól megy mindkettő.Biosz hármas-négyes,kémia pedig (eddig) szín ötös (mondjuk az azért mert vegyész szándékozok lenni)
14/28 anonim válasza:
egész jól :) kémiából versenyekre is jártam/járok, a biológia is jól ment :D
15/28 anonim válasza:
Biológia jól ment, de a kémia akkoriban nagyon szarul. aztán mikor 2. vagy 3. gimiben bejött a szerves kémia, az érdekes módon nagyon jól ment, csupa ötösöm volt.
16/28 anonim válasza:
sok tanárkedvence :D én 7.be 4es voltam kémiából, tavaly (9.be) meg pótvizsgáztam belőle, és ami anyagot a tanár 9 hónap alatt nem bírt elmondani, azt a nyáron 1 hónap alatt másik tanárral bevágtam :D
17/28 anonim válasza:
Nekem egész jól megy. Mindkettőből ötös vagyok,de azért nekem is van belőle pár rosszabb jegy.
19/28 anonim válasza:
Kémiából hülye voltam, biológiából 4es - 5ös körül. Most 10.-ben 1es. Biokémia, öröklődés, kromoszóma, rns, nukleotid. És ez csak a könnyű része.
20/28 anonim válasza:
hát ha nem puskáztam volna 7.-ben kémiából és fizikából, biztos nem 3-mas lettem volna, hanem lehet, hogy meg is buktam volna. nagyon utálom a reál tárgyakat. a bioszt szerintem tök hülyeség általánosban ennyire mélyen venni, az tanuljon ennyi bioszt, aki ezzel akar foglalkozni...:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!