Nektek, hogy ment 7. osztályban a kémia és a biológia?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 27. 14:20
1/28 anonim válasza:
A kémiához világ életemben hülye voltam:-) Sose értettem, hogy mi mivel hogy lép reakcióba és hogy kell rendezgetni a képleteket.
A biosz, az teljesen más kategória számomra azt meg lehet tanulni.
2/28 anonim válasza:
Mindkettő rosszul. A biológia a tanár hibája volt, a kémiához való süketséget meg örököltem. A bioszt nagyon megszerettem gimiben, annyira, hogy abból érettségiztem, pedig mérnöki karra mentem tovább.
3/28 anonim válasza:
hát kémia 4-eske volt általában...
viszont biosz mindig 5-ös volt :) 7. osztályban is
4/28 anonim válasza:
7edikbe még nagyjábol ment, de 8adikba!!!
hát az szörnyü volt, 8adikba nagyon nehéz
5/28 anonim válasza:
Biológiával nem volt gond. Kémiából viszont nem is tudom, hogy engedhettek át. Ahhoz teljesen hülye voltam/vagyok és gyanítom, hogy leszek is :)
6/28 anonim válasza:
Biosz-kémia tagozatra jártam, és azóta biológus lettem, (molekuláris biológia szakirány), szóval mondhatjuk, hogy ment - és megy.
7/28 anonim válasza:
Bioszt utáltam,kémiát imádtam,mindkettő a tanár miatt volt. Nem tudom hogy lehettem 4es biológiából,mindig azt hittem 2es lesz a dogám xD Kémia egyértelműen 5ös volt.
8/28 anonim válasza:
A kémiához világ életemben hülye voltam, általában kettes max. 3-as jött össze bioszból szintén nem voltam valami nagyon jó mindig vmi hülyeséget tanultunk, ami nem érdekelt ezért hanyagoltam a dolgot.
10/28 anonim válasza:
7.dikben mind a kettő egész jól ment.4es voltam.Nyolcadikban bioszból voltam már csak 4.10ben épp hogy átmentem kémiából.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!