Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Mit csináljak ha pikkel rám?

Mit csináljak ha pikkel rám?

Figyelt kérdés

Én egy 8 osztályos gimibe lyárok és 7.-es vagyok, van egy dagdt hályas magyartanárom aki már 6óta tanít de akkor még nem utált csak most 7.ben viszont azért feleltem mert az órán mondott hetesi verset a haveroom és mondtam, hogy jó volt és erre elkezdte, hogy mennyek ki felelni és olyanból kérdezett amit órán olvastunk és nem is mondta, hogy meg kell tanulni és senki sem tudta ő erre azt válaszolta, hogy ha elolvastuk akkor meg kell tanulni.

Másodszor pedig dogát írtunk volna és monta, hogy majd máskor írjuk és 9 dogára készzültem és amiért nem volt felszerelésem kérte, hogy következő órán mutassam be másnap IRODALOM órán mondta hogy mutassam be én megmondtam hogy a tanárnő azt mondta hogy 'következő órán' (ezt mondta nyelvtanon) akkor mért mutassam be irodalmon?! Erre 1est adott és közölte hogy "meg foglak buktatni" (ezt most ÉV ELJÉN mondta)

harmadszor amikor megírtuk és kijavította fiúk közül szinte megint mindenkinek eggyes lett és erre pont engem égetett be és kihívott a táblához hogy írjak le egy mondatot rosszul írtam és elkezdett szídni hogy lósz@rt se tudok és meg fog buktatni!

Mit tudok tenni segítstek!!!

2011. szept. 26. 19:29
 1/3 A kérdező kommentje:
*nem 9 dogára hanem csak simán dogára
2011. szept. 26. 19:34
 2/3 anonim ***** válasza:

Barátkozzatok össze, mert a helyesírásod szörnyű.

Egyébként túlreagálod. Ha mindig, renderesen készültél volna, nem történtek volna ezek. Én is 8 osztályos gimnáziumba jártam, nem fog leesni senkinek sem az álla. Ennyi idősen még nem kell annyit tanulnod, mint 3-4 év múlva. Szedd össze magad, a tanár is értékelni fogja. Egyenlőre csak az a kis szemtelen, soha nem készülő csitri vagy a szemében. ;)

2011. szept. 26. 19:45
 3/3 A kérdező kommentje:
bocs a helyesírásért de mobilról írok de akkor is hogy mondhatja hogy megbuktat év elején?!
2011. szept. 26. 19:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!