Mi a különbség a biomérnöki és az élelmiszer mérnöki szak között?
Figyelt kérdés
+Melyik a nehezebb? Melyiket érdemes elvégezni? Melyik a keresettebb? Megéri ilyen szakokra menni?
A válaszokat előre is köszönöm. :)
2011. szept. 23. 20:21
1/1 anonim válasza:
A biomérnök az biológia + kémia + fizika, + matek, amennyi muszáj, legtöbbször biosz tanszék környékén vannak óráik.
Az élelmiszermérnök az keményen mérnöki kar, sokkal többet lehet ezen szívni - legalábbis mifelénk.
A biomérnök viszonylag új szak, arra jó, hogy több mesterképzésre lehet menni vele - egyetemen belül biztos -, van időd eldönteni, mit akarsz.
Az élelmiszermérnököknek talá külföldön van elhelyezkedési lehetősége...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!