Hogyan tudnék éves felmentést kapni tesiből?
Figyelt kérdés
Nálunk nagyon kemény a tesi, és nem nagyon bírom. Ha elmegyek a körzeti orvoshoz, akkor mi mondjak?Nem tudom, hogy lenne-e gerincferdülésem, de ha igen, akkor kiírnak? Nem vagyok lusta, mert ha kiírnának, akkor minden este lejárnék futni, és felüléseznék is. Csak az iskolába ne kelljen. Alig bírom. Gyógytesire szívesen eljárnék.2011. szept. 17. 10:26
1/3 anonim válasza:
kérhetsz a háziorvostól beutalót a kórházba,ott adnak papírt arról hogy bajod van és nem tesizhetsz de itt (általában)csak akkor ha tényleg bajod van.ha elmész egy magánrendelésre ott elmondod az orvosnak így ahogy van hogy nem akarsz tesizni ő is ad felmentést,csak ahhoz kell egy kis zsé is :)
2/3 anonim válasza:
Gimibe én is megpróbáltam ezt, mégpedig indoklással, mert én alapból szívbeteg vagyok aztán a futást huzamosabb ideig nem tudom ki bírni, elég szigorú volt a tanárom, így elmentem a gyerekorvoshoz hogy valamit találjunk mert ez így nem állapot, én szerettem sportolni de módjával mivel nem hajthatom túl magam. Ezért az orvosom adott egy olyan papírt hogy járhatok tesi órákra de könnyítettre, ami azt jelenti hogy amit nem bírok megcsinálni azt nem osztályozzák vagy ha lekocogok egy adott távolságot akkor arra kaptam egy jegyet igaz 3-4 es voltam de megérte mert másképp gyenge 2 esem lett volna. Könnyített tesis igazolást te is kaphatsz ha indokolt azt az iskola orvos dönti el.
3/3 anonim válasza:
háziorvostól kérhetsz beutalód és orthopédiai vizsgálat után majd eldől,hogy kapsz-e felmentést.
én is járok inkább gyógytesire,mint a sulisra,(nekem szalagszakadásom volt és porckopásom van,ezért kapok éves felmentést minden évben)bár bejárok oda is az órákra,de úgy tesizek ahogy én akarok,ha akarok akkor röpizek meg tollasozok ha akarok akkor erősítek és nem kell szekrényen ugrálnom meg egyéb ilyesmiket csinálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!