éves felmentést?
azzal a problémával fordultam ide, hogy szeretnék éves felmentést, de nem tudom pontossan ennek a folyamatát.
tavaly volt, bár akkor erős gerincferdülésemre írt fizikoterápiás papírral a tanár elfogadta a felmentés kérelmemet.
viszont bal vesémen kialakult egy két centis (jóindulatú) daganat. amivel megfenyegettek"" hogy bármi panaszom lesz vele, megműtik, de amúgy semmi tennivaló nincs vele, a kötelező ultrahang kontrollon kívül. így hát nem tudom milyen irányba induljak el, vesegondozóba nem kell járnom, csak labor+ultrahang...kicsit zavarossan magyaráztam sztem, de féltem a vesémet-nem akarok műtétet, főleg végzősként-ha van mód rá. segítség? előre köszönöm
köszönöm szépen a választ...
én is erre gondoltam valahogy, csak tartok attól, hogy a doktornő azt mondja h mivel most tünetmentes, ne lógjak a tesiről..én pedig féltem a vesémet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!