Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Ezért feljelenthet? Mit tehet?

Ezért feljelenthet? Mit tehet?

Figyelt kérdés
Ma iskola után, egyik barátom elhozott motorral bukósisak nélkül haza, sietnem kellett haza, mert jöttek hozzánk és nem volt itthon senki. Fontos volt. A lényeg, hogy egy 500métert kb hozott robogóval bukósisak nélkül. Egyenes úton. Megálltunk, leszálltam elköszöntem bejöttem. Az egyik tanár, kocsival megállt és dudált, hogy menjünk oda de én bejöttem mivel sürgetett az idő, szerintem haverom is elment. Ezért mit tehet a tanár ?!
2011. szept. 2. 15:13
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

"Egy fényképpel érdekes lenne a bizonyítás... Egy videóval már inkább."

A bíróság nem fogad el fényképet vagy videót bizonyítékként, mert könnyen hamisítható.

2011. szept. 2. 19:23
 12/14 A kérdező kommentje:
Meg mert személyiségi jogokat sért. Vagy ez nincs benne a lapban? Egyébként köszönöm nagyon !!
2011. szept. 2. 19:43
 13/14 anonim válasza:
A hamisítás utólag kimutatható. Egyébként a rendőrség is fényképez...
2011. szept. 2. 23:43
 14/14 anonim ***** válasza:
A rendőrség teljesen más, a traffipax sem véletlenül akkora böhöm gép, ha szerzel egy leplombált, ellenőrzött gépet, akkor elfogadják, de nem sok ember járkál ilyennel.
2011. szept. 3. 01:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!