Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Egy Sote-s tudna segiteni?

Egy Sote-s tudna segiteni?

Figyelt kérdés

Kulfoldon tanulok,de magyar vagyok-fogorvosirol van szo-, szeretnek hazajonni. Felmentem a sote oldalara, hogy megtudjam,ha allamilag tamogatott kepzesben veszek kulfoldon reszt,otthon is folytathatnam e ugy. De sajnos hasznalhato email cimet nem talaltam, amit talaltam es irtam, az "kozponti",termeszetesen nem kaptam valaszt. Tudna valaki egy hasznalhato email cimet adni? Esetleg telefonszamot is,de egyelore az email fontosabb lenne, viszont kesobb mindkettore szuksegem lesz.

Segitsegeteket nagyon szepen koszonom!

2011. aug. 26. 17:53
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Elérhetőség:

1085 Budapest, Üllői út 26. fsz. 15.

Telefon.: 459-1500, 266-0453(Dékáni Hivatal)

Fax.: 266-1967

Mellék.: 55269

2011. aug. 26. 18:14
 2/12 A kérdező kommentje:
Koszonom ezt megtalaltam. De esetleg email cim? Innen eleg draga telefonalni,de amint otthon leszek felhivom oket,csak gondoltam elotte is megprobalok informaciohoz jutni.
2011. aug. 26. 18:15
 3/12 anonim ***** válasza:

ani@fok.usn.hu

Hányad évre jönnél át ?

2011. aug. 27. 00:07
 4/12 anonim ***** válasza:
ja és honnan, mert ettől is függ. De szerintem nem vesznek csak így át.
2011. aug. 27. 00:08
 5/12 anonim ***** válasza:

Szerintem se vesznek át. Még fizetősre sem. Ez nem így működik.

Egyébként az email-el semmire nem mész. Nemsokára kezdődik az iskola. Rengeteg dolga van mindenkinek. A kutya nem nézi az iskolai maileket.

2011. aug. 27. 09:22
 6/12 A kérdező kommentje:
Nem iden akarok atmenni,hanem jovore.:) Ani....az kinek az email cime? Marmint mi a foglalkozasa az illetonek, tos? Nem tudom,es biztosra szerintem ti sem, majd az megmondja, akinek ez a dolga, amugy ment mar innen haza magyar es szonelkul atvettek,mondjuk lehet fizetosre, de ezt nem tudom, es nem akarok talalgatasokba bocsatkozni. Nem a mi tisztunk eldonteni.
2011. aug. 27. 10:11
 7/12 anonim ***** válasza:

Igen, to-s, mondjuk ő másodévesekkel foglalkozik, te hányad évre jönnél és honnan ?

Egyetemek között sem lehetséges már az átjárás csak újrafelvételivel, szóval szerintem esélytelen, pláne ha meghallják, hogy külföldről...:)

2011. aug. 27. 12:59
 8/12 A kérdező kommentje:
Tavaly 3-an hazamentek kozolunk,ugyhogy tudom,hogy lehetseges.:) De itt mindenki annyira okos...
2011. aug. 28. 08:36
 9/12 A kérdező kommentje:
Telefonalok,koszonom az eddigieket,tovabbi valaszokat nem varok. Viszlat!
2011. aug. 28. 08:40
 10/12 A kérdező kommentje:
egyebkent harmadev.
2011. aug. 28. 12:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!